TOKI Anadolu Lisesinde Dostluk Günleri

TOKI Anadolu Lisesi`nde Milli Egitim Müdürlügünün EDEP projesi kapsaminda Kasim ayinin konusu olan Dostluk ile ilgili bir takim etkinlikler gerçeklestirildi.

TOKI Anadolu Lisesinde Dostluk Günleri
Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, okulu ziyaret ederek degerler egitimi çerçevesinde düzenlenen etkinlikleri yerinde izledi.
"Kitap en iyi dosttur" sloganiyla ve Danis Kirtasiye destegiyle kurulan kitap standini da gezen Bekir Aksoy ögrencilerle mini bir sohbet yapti. Degerler egitiminin önemine vurgu yapan Milli Egitim Müdürü Aksoy, “Bizim insanca yasamamizi saglayan sey degerlerimizdir. Dünyamiz düsmanca davranislara sahne oluyor. Bugün en çok ihtiyaç duydugumuz deger dostluktur” dedi.
Konusmasinda uluslarin kitap okuma oraninda yükselebileceklerini belirten Bekir Aksoy yalnizliklara en güzel çarenin kitaplar oldugunu bizi hiç bir zaman yalniz birakmayacagini ihtiyaç duydugumuz her an yanimizda oldugunu söyledi.
Okul idaresine ve ögretmenlere ve emegi geçen ögrencilere tesekkür eden Aksoy basarilarinin devamini diledi.
Okul Müdürü Mehmet Bastug'da Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy'a katkilarindan ve desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Geçtigimiz günde TOKI Anadolu Lisesi’nden bir heyet Kilbasan Ilkokuluna ve Belediyesine dostluk ziyaretinde bulundu.
Dostluk ziyaretinde Kilbasan Ilkokulu 4. sinif ögrencilerine, ögrencilerimiz ve okulumuzun hazirladiklari hediyeler takdim edildi. Okul Müdürümüz Sayin Mehmet Bastug dostlugun önemini belirten kisa bir konusma yapti. Daha sonra her iki okuldan ögrenciler birlikte oynayarak vakit geçirdiler. Kilbasan Belediyesinin ögle yemegi ikramindan sonra kafilemiz okulumuza geri döndü. Kilbasan’dan ayrilis esnasinda ögrenciler arasinda duygulu anlar yasandi. Kilbasan Belediyesine tesekkür ziyaretinde bulunan idareci ve ögretmenlerimize Belediye Baskani Ibrahim Baykara, egitime her zaman destek olduklarini ve olacaklarini söyledi.
Okul Müdürü Mehmet Bastug Belediye Baskani Baykara’ya ulasim hizmeti ve yemek ikramindan dolayi tesekkür etti. Ayrica Kilbasan Ilkokulu Müdürü Tugay Koçak'a ve Kilbasan 75. Yil Ortaokulu Müdürü Hakki Hatunoglu'na gösterdikleri misafirperverlik ve dostluktan dolayi tesekkür ederek, Kasim ayi içerisinde dostlukla alakali etkinliklerin devam edecegini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284