Türkiye Birincisi Sabah Anafen’den Çikti

2013 SBS sonuçlarina göre Karaman Sabah Anafen Dershanesi ögrencisi Hüseyin Can Yenilmez 100 sorunun 100’üne’de dogru cevap vererek 700 puan ile Türkiye Birincisi oldu.

Türkiye Birincisi Sabah Anafen’den Çikti

Ilkögretim 8. sinif ögrencilerinin 8 Haziran 2013’ de girdigi ve merakla bekledigi Seviye Belirleme Sinavi (SBS) sonuçlari açiklandi. Karaman’da tek Türkiye 1. Si Sabah Anafen ögrencisidir. Önceki yillarda yapilan SBS’lerde oldugu gibi 2013 SBS’de de büyük basarilara imza atarak Türkiye genelinde Karaman’in hakli gururu olan Sabah Anafen Dershanesi bu yil da basari gelenegini bozmadi. 8. Sinif SBS’ye göre ilk 10 ögrencinin 8’i dershanemiz ögrencisidir.
Her yil yüzlerce ögrencinin hayallerindeki liselere gitmesini saglayan Karaman Sabah Anafen Dershanesi, bireysel ve kitlesel basarida öncü oldugunu gösterdi. Sabah Dershanesi Anafen Subesi Müdürü Cafer Çevik basarilarinin tesadüf olmadigini belirterek, “8. Sinif SBS’de Hüseyin Can Yenilmez 100 sorunun 100’üne de dogru cevap vererek 700 tam puan almistir. Ayrica liselere yerlestirme puani olan OYP’ ye göre ise Karaman genelindeki ilk 10 ögrencinin 8’i de dershanemiz ögrencisidir. Bu basarida emegi geçen tüm ilkögretim okul idarecilerine, ögretmelerine ve velilere, ögrencilere tesekkür ederim.” dedi
Basarinin düzenli ve sistemli çalismanin eseri oldugunu vurgulayan Çevik, “Ögrencilerimiz bu güzel sonuçlari elde edebilmek için egitim yili boyunca hazirlandilar. Düzenli olarak derslere girdiler, test ve denemelerini çözdüler. Ailelerin ve ögretmenlerin maddi ve manevi destekleri de basariyi olumlu manada etkiledi.” diye konustu.
Sonuçlarin açiklanmasiyla tercih sürecinin basladigini belirten Çevik, “Ögrencilerimizin dogru ve isabetli tercih yapabilmesi için dershane ögretmenlerimiz tercih dönemi boyunca ögrencilere yardimci olacaktir.” dedi.
Ayrica Dershane müdürü Çevik “Karaman’ da sinava giren tüm ilkögretim 8. Sinif ögrencilerine tercih konusunda yardimci olunacaktir. Tüm ögrencileri Dershanemize bekliyoruz.” dedi
2013 SBS sonuçlarina göre OYP derecelerimiz:
Il 1.si Hüseyin Can Yenilmez Zübeyde Hanim Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 2.si Ceren Isler Yilmaz Babaoglu Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 4.si Esra Betül Semerci Dr. Faruk Sükan Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 5.si Hasan Kurt Özel Basari Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 6.si Enes Burak Bilgin Özel Gevher Hatun Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 7.si Ilayda Demirel Özel Gevher Hatun Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 9.si Emine Gülsah Ceylan Özel Gevher Hatun Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
Il 10.su Fatmanur Boz Sabiha Gökçen Ortaokulu Sabah Anafen Dershanesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284