Türkiye Okuyor, Karaman Okuyor Kampanyasi Devam Ediyor

Türkiye Okuyor, Karaman Okuyor kampanyasi çerçevesinde ilimizde bulunan okullara kitap dagitimi devam ediyor.

Türkiye Okuyor, Karaman Okuyor Kampanyasi Devam Ediyor
Vali Süleyman Kahraman, geçtigimiz gün Anafartalar Ilkögretim Okulu’nda gerçeklestirilen kitap dagitim programina katildi. Programa Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Bifa Sirketler Grubu adina Ali Konukseven, Anafartalar Ilkögretim Okulu Müdürü Muhiddin Gültekin, okul yöneticileri ve ögrenciler de katildi.
Kitap dagitim töreninde Bifa Sirketler Grubu adina bir konusma yapan Ali Konukseven Bifa Sirketler Grubu olarak kitap dagitimi projesinin bu yil 8.sini gerçeklestirdiklerini belirterek Anafartalar Ilkögretim okulunda düzenlenen bu kampanyada 4. ve 5. siniflardaki ögrencilere Kemalettin Tugcu, Ömer Seyfettin ve Evliya Çelebi gibi yazarlarin eserlerinden olusan Türk klasiklerinden seçilmis toplamda 8 bin adet kitap dagitmayi düsündüklerini söyledi. Cumhurbaskanligi tarafindan yürütülen “ Türkiye Okuyor Kampanyasi” çerçevesinde kendilerinin de her türlü destegi vereceklerini ifade eden Konukseven Karaman’da kitap okuma oraninin yükselmesinin kendilerini gururlandiracagini ve mutluluk verecegini belirtti.
Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy da konusmasinda kitaplarin hayatimizdaki önemine vurgu yaparken bu tür güzel faaliyetlerin artarak devam etmesini beklediklerini ifade ederek bu kampanya çerçevesinde çocuklarin kitapla bulusmalarinda öncülük eden Bifa Sirketler Grubuna tesekkür etti.
Kitap okumanin insanlari hayati boyunca basarili olmasini sagladigini belirten Vali Süleyman Kahraman, “Bugün gelismis ülkelerin bu noktalara gelmelerinde ki en önemli pay milletçe kitap okuma oranlarinin yüksek olmasindandir. Eger bizlerde ülke olarak bulundugumuz noktadan daha iyi konumlara gelmek istiyorsak bol miktarda kitap okumaliyiz, ülkemizde ve dünyamizda gelisen olaylar hakkinda böylelikle bilgi sahibi olmaliyiz. Sizler ögrenciler olarak hedeflerinizi her zaman yüksek tutun. Çitayi yükseklere tasiyin. Çünkü sizler gelecekte bizlerin yerine geçecek ve bizlerden bayragi devralarak ülkemiz için güzel hizmetlerde bulunacaksiniz” dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Vali Süleyman Kahraman, Türk klasiklerinden olusan kitaplari imzalayarak Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’la birlikte ögrencilere dagitti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284