Ugur Dershaneleri Türkiye`nin En Büyük Sinavini Yapmaya Hazir!

Ugur Dershanelerinin hazirladigi Ugur Tanisal Sinav (UTS) bu hafta sonu tüm Türkiye ile ayni anda Karaman’da uygulanacak.

Ugur Dershaneleri Türkiye`nin En Büyük Sinavini Yapmaya Hazir!
UTS, Ugur Dershanelerinde uygulanan Kisiye Özgü Ögretim Modeli’nin ilk basamagi olarak tanimlaniyor. Ugur Dershaneleri tarafindan tüm Türkiye’de yapilan ve bu yil 300 bin ögrencinin katilmasinin beklendigi Ugur Tanisal Sinav, ögrencilerin egitim alanindaki standartlarini belirleyerek geçmis ögrenim yasantilarina isik tutuyor.
Ugur Dershaneleri Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven, UTS’ye çok yogun bir ilgi oldugunu özellikle 7.sinif ve 11. siniflardaki yogun ilgiden dolayi kontenjan artirimi yaptiklarini belirtti. Konukseven, “4-5-6-7. siniflara cumartesi günü ve 9-10-11. siniflara Pazar günü yapilacak sinava sube olarak hazirliklarimizi tamamladik. Ögrencilerimiz sinav günlerinde dershanemize giris kartlari ile gelerek UTS’ye katilabilirler ayrintili bilgi için dershanemizin 212 03 03 nolu telefonunu arayabilirler. UTS sonuçlari 14 Ocak Cumartesi günü açiklanacak ve bu tarihten itibaren dershanemizde erken kayit dönemi baslayacaktir. Sinava katilan tüm ögrencilere elde ettikleri sonuçlara göre erken kayit döneminde indirim saglanacaktir. Anne babalar gerçek SBS ve YGS-LYS hazirlik süreci öncesinde çocuklarinin eksiklerini görebilmek için mutlaka UTS’ye katilmalarini saglamalidirlar. UTS sonuçlari konu analizli olarak ögrenci ve velilere verilecektir. UTS’ye gösterilen yogun ilgiden dolayi tüm ögrenci ve velilerimize tesekkür ederim, basarilar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284