Ugur’dan Erken Uyari Sinavi!

Ugur Dershanesi 7.sinif ve 11.sinif ögrencilerine gelecek yil girecekleri SBS ve YGS-LYS öncesinde 14 Nisan Pazar günü ERUS (Erken Uyari Sinavi) uyguluyor.

Ugur’dan Erken Uyari Sinavi!

Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu. Baskani Ali Konukseven, “2014 de yapilacak SBS ve YGS-LYS sinavlari öncesi 7.sinif ve 11. sinif ögrencilerimize Erken Uyari Sinavini 14 Nisan Pazar günü Türkiye genelinde 200 subemizle ayni anda Karaman’da uygulayacagiz. ERUS’la ögrencilerin kayit olduklari programa baslamadan önce ögrenme eksikliklerini teshis ederek bu eksiklerin giderilmesi için program hazirliyoruz.
Erken uyari hizli çözüm demektir. Birçok ögrencinin basarisiz olmasinin ana sebebi geçmis yillardan kalan eksikliklerinin giderilmeden yeni konular ögrenmeye devam etmesidir. Bu yüzden, dershanemizde Erken Uyari Sinavi (ERUS) ile ögrencilerimizin geçmisteki eksikliklerini belirliyor. Ve yeni ögretim dönemi baslamadan bu eksiklikler giderilerek yeni ögretim dönemine eksiksiz baslamalarini sagliyoruz. ERUS’la ilgili detayli bilgi almak isteyen veli ve ögrencilerimizi dershanemize bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284