Ugur’dan Lise Ögrencilerine Ders Ders Kamp!

Ugur Dershanesi 9.10.11. sinif ögrencilerine YGS / LYS hazirlik sürecini en iyi sekilde degerlendirmeleri için 1 Haziran cumartesi günü “Ders Ders Kamp” programi düzenliyor.

Ugur’dan Lise Ögrencilerine Ders Ders Kamp!

Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven, “1 Haziran Cumartesi günü 9–10 ve 11. sinif ögrencilerimize Ders Ders Kamp programimizi baslatiyoruz. Amacimiz dershane ögrencilerimizin YGS / LYS hazirlik sürecini en iyi sekilde degerlendirerek sinavlara eksiksiz girmelerini saglamak. Kamp programinda her dersten ögrencilerin zorlandigi ünitelere agirlik verecegiz. Basari belli bir disiplin ve istikrarla yapilan çalismalar sonucunda gelir. Ara sinifta okuyan gençlerimizin ufuklarini açmak onlari sinavlara en iyi sekilde hazirlamak için meslek tanitim seminerleri düzenleyecegiz. Bu sekilde ögrencilerimizin motivasyonlarini artirarak kamp programimizin verimli bir sekilde geçmesini saglayacagiz” dedi.
SBS grubuna yönelik uygulanacak kamp programinin ise 10 Haziran da baslayacagini belirten Konukseven kamp programiyla ilgili bilgi almak isteyen ögrenci ve velilerini Ugur Dershanesine davet ederek sinavlara hazirlanan tüm ögrencilere basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284