Ukraynali Ögretim Elemani KMÜ’de Ders Verecek

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Mevlana Degisim Programi kapsaminda uluslar arasi hareketlilik devam ediyor.

Ukraynali Ögretim Elemani KMÜ’de Ders Verecek

Mevlana programiyla dünyanin pek çok ülkesindeki farkli üniversitelerle ögrenci ve ögretim elemani degisim protokolleri imzalayan KMÜ, ilk yabanci misafirini agirladi.
Ukrayna’nin Dnipropetrovsk Devlet Üniversitesinden KMÜ ögrencilerine üç hafta süresince ders vermek üzere üniversiteye gelen Prof. Dr. Sergiy Okovytyy, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti.
Mevlana Degisim Programi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Yildiz ve Uzman Ugur Aygün esliginde gerçeklesen ziyarette Rektör Gökmen üniversitelerin evrensel yapisina dikkat çekerek konuk ögretim elemanini KMÜ’de agirlamaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Sergiy Okovytyy ise Karaman ve üniversite hakkindaki izlenimlerini paylasti.
Kamil Özdag Fen Fakültesi Kimya bölümünde 21 günlük akademik faaliyetine baslayan konuk ögretim elemani, yüksek lisans ve doktora ögrencilerine ders vermekten son derece mutlu oldugunu ifade etti.
Iki üniversite arasinda baslayan bu isbirliginin ögrenci degisimi ve baska alanlarda da gerçeklesmesine yönelik temennilerin ardindan karsilikli hediyelerin takdim edilmesiyle ziyaret son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284