Ulusal Ajans Proje Uzmanlari Ilimizde

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari Merkezi Baskanligi LDV Partnership Programi Uzmanlarindan Akin Erdogan ve Ayse Talan Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ettiler.

Ulusal Ajans Proje Uzmanlari Ilimizde
Ulusal Ajans LDV Partnership Programi Uzmanlarindan Ayse Talan “Karaman Il Milli Egitim Müdürlügünün koordinasyonunda Italya ve Ingiltere’de bulunan kurumlarin yani sira Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi ile Özel Egitim Uygulama ve Özel Egitim Is Uygulama Merkezi Müdürlügünün ortakligi ile Karaman’da yürütülmekte olan “Engelli Bireylerin Istihdami” adli proje faaliyetlerini izlemek için buradayiz. Proje faaliyetlerini ve proje evraklarini inceledigimizde, projenin olumlu somut çiktilarinin oldugunu gördük. Proje kapsaminda ortaya çikarilan iyi uygulamalarin önce Karaman ilinde daha sonrada diger illerimizde yayginlastirilmasini tavsiye ediyoruz. Uygulayicilarimizdan projenin kalan bir yilinda da ayni hassasiyetle proje faaliyetlerini yürütmesini istiyoruz. Bizleri makaminda kabul eden Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’a kurumumuz adina tesekkür ediyoruz.” dedi.
Ulusal Ajans Uzmanlarini ilimizde agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Müdürlügümüz AB projelerine büyük önem vermektedir. Avrupa Birligi Projeleri hem Müdürlügümüz hem de okullarimiz için bir vizyondur. Projeler bizlere iyi uygulamalari yerinde görme ve transfer etme sansi saglamaktadir. Projeler araciligiyla ögretmen ve ögrencilerimiz farkli ülkelerin kültürlerini yakindan tanima sansi yakalamakta, kendi kültürümüzü ve degerlerimizi yabanci ortaklarimiza tanitma firsati elde etmektedir. Bu sayede ülkeler arasindaki önyargilar ortadan kaldirilarak, sevgi, baris ve hosgörü ortami olusturulmaktadir. Ulusal Ajans’in çok degerli Proje Uzmanlari Akin Erdogan ve Ayse Talan’a projemiz hakkindaki olumlu görüsleri ve çok degerli tavsiyeleri konusunda tesekkür ediyorum. Bu projemizin yürütülmesindeki katkilarindan dolayi öncelikle proje ortaklarimiza, Sube Müdürümüz Mehmet Akif Duman ve Proje Koordinatörümüz Ramazan Arslan’a da çok tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284