Üniversiteye 18 Öğretim Elemanı Alınacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesi uyarınca Öğretim Elemanları alınacak.

Üniversiteye 18 Öğretim Elemanı Alınacak

06 Ekim 2020 tarihinde başlayan başvurular 20 Ekim 2020 Salı günü sona erecek. Konuyla ilgili olarak yayınlanan duyuru metninde ilana çıkılan kadrolar ve şartları şu şekilde;
1-) Birim: Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO, Bölüm: Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, Anabilim/Anasanat /Program: İlk ve Acil Yardım, Sayı: 1 kişi, Açıklama: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizyoloji veya Anatomi alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak k ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az 3 (üç) yıl tecrübeye sahip olmak. 
2-) Birim: Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO, Bölüm: Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, Anabilim/Anasanat /Program:       İlk ve Acil Yardım, Sayı:   2 kişi, Açıklama:      Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik veya Ebelik lisans mezunu olmak ve bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. 
3-) Birim: Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO, Bölüm: Eczane Hizmetleri,  Anabilim/Anasanat/Prog ram: Eczane Hizmetleri,  Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Eczacılık veya Kimya Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. HPLC, NMR, UV-VİS, Floresans cihazlarının kullanılabilirlik sertifikasına sahip olmak. 
4-) Birim: Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO, Bölüm: Eczane Hizmetleri Anabilim/Anasanat /Program:        Eczane Hizmetleri, Kişi Sayısı:2      Açıklama: Eczacılık veya Biyoloji lisans mezunu olmak ve Eczacılık, Kimya, Biyoloji veya Biyokimya alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. 
5-) Birim: Sağlık Hizmetleri MYO, Bölüm: Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, Anabilim/Anasanat /Program:      Ameliyathane Hizmetleri, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Tıp Fakültesi mezunu olmak veya Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olup Hemşirelik Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. 
6-) Birim: Sağlık Hizmetleri MYO,   Bölüm: Terapi ve Rehabilitasyon, Anabilim/Anasanat /Program:      İş ve Uğraşı Terapisi, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ergoterapi, Psikoloji veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu olmak bu alanların birinde veya fizyoloji alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. 
7-) Birim: Sağlık Hizmetleri MYO, Bölüm: Tıbbi Hizmetler ve Teknikler,          Anabilim/Anasanat /Program: Odyometri, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Uzmanlığını Kulak Burun Boğaz Hastalıklarından yapmış olmak veya Odyoloji, ses konuşma bozuklukları, konuşma ve dil terapisi alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. 
8-) Birim: Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Anabilim/Anasanat /Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği veya Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. 
9-) Birim: Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bölüm:   Sağlık Yönetimi, Anabilim/Anasanat /Program: Hastane İşletmeciliği, Kişi Sayısı:         1, Açıklama: Sağlık Yönetimi lisans mezunu olmak ve Sağlık Yönetimi alanında lisansüstü eğitim yapıyor olmak. 
10-) Birim: Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bölüm: Beslenme ve Diyetetik, Anabilim/Anasanat /Program:      Beslenme Bilimleri, Kişi Sayısı: 1, Açıklama:         Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu olmak ve Beslenme Bilimleri alanında lisansüstü eğitim yapıyor olmak. 
11-) Birim: Eğitim Fakültesi, Bölüm: Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Anabilim/Anasanat /Program: Türkçe Eğitimi, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Türkçe Eğitimi veya Türkçe Öğretmenliği lisans mezunu olmak ve bu alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak. 
12-) Birim: Edebiyat Fakültesi, Bölüm:  Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim/Anasanat /Program:Türk Halk Edebiyatı, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olmak, Türk Halk Edebiyatı Bilim Dalında yüksek lisans yapmış olmak ve Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalında doktora yapıyor olmak. 
13-) Birim: Mühendislik Fakültesi, Bölüm:     Bilgisayar Mühendisliği,  Anabilim/Anasanat /Program:      Bilgisayar Donanımı, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği alanında lisansüstü eğitim yapıyor olmak. 
14-) Birim: İslami İlimler Fakültesi, Bölüm:    Felsefe ve Din Bilimleri, Anabilim/Anasanat /Program:      Din Bilimleri, Kişi Sayısı: 1, Açıklama: İlahiyat veya İslami İlimler Fakültesi mezunu olmak ve Din Felsefesi alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. 
15-) Birim: İslami İlimler Fakültesi, Bölüm:    Temel İslam Bilimleri, Anabilim/Anasanat /Program: Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi, Kişi Sayısı: 1, Açıklama:          İlahiyat veya İslami İlimler Fakültesi mezunu olmak ve Kelam alanında doktora yapıyor olmak.  
16-) Birim: Spor Bilimleri Fakültesi, Bölüm:   Antrenörlük Eğitimi,  Anabilim/Anasanat /Program: Hareket ve Antrenman Bilimleri,         Kişi Sayısı: 1, Açıklama: Antrenörlük Eğitimi alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

Haber: Senem YAVUZASLAN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284