Üsenme, Erteleme, Vazgeçme

TOKI Anadolu Lisesi`nde geleneksel hale gelen Yüksekögretime Geçis Sinavi (YGS) öncesi moral kahvaltisi bu yil erken yapildi.

Üsenme, Erteleme, Vazgeçme

5.si yapilan kahvaltiya Karaman Il Milli Egitim Müdürlügü Maarif Müfettisleri Baskani Mehdi Sezer, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, Sube Müdürleri Hasim Tunca, Hasan Topal, Okul Aile Birligi Baskani Hediye Yavuzaslan, Okul idaresi, ögretmenleri ve 12.sinif ögrencileri katildi.
Samimi bir ortamda geçen kahvalti programinin ardindan ögrencilere "YGS ve LYS'ye Hazirlanmanin Altin Kurallari" konulu sunu yapildi ve dokümanlar dagitildi. Okul Müdürü Mehmet Bastug yaptigi konusmada "Burada sizlerle birlikte olmamizin sebebi sizler için önem arz eden ÖSYM sinavlari öncesi siz gençlerle beraber olmak, sizin sikintilariniza, sizin stresinize ortak olabilmek. Yani sizin dertlerinizle dertlenebilmek. YGS’ye yaklasik 90 gün var ve biz bu süre içinde sizler için neler yapabiliriz bunun arayisi içerisindeyiz. Sizlerinde düsüncesini alarak bu süreyi çok iyi degerlendirecegimizi düsünüyorum. Sizlerin gelecegi için önem arz eden bu sinavlar öncesi hiçbir sey çalismaniza engel olmasin. Sizlere su sözü hatirlatmak isterim; "Üsenme, Erteleme, Vazgeçme." Milli Egitim Müdürlügünü temsilen katilan yöneticilerimizin bu gün burada olmalarinin nedeni sizlere verdigimizin degerin, bu zorlu süreçte sizlerin yaninda oldugumuzun bir göstergesidir. Katilimlarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum" dedi.
Program karsilikli sohbet, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284