Vali Meral Öğrencilere Tek Tek Dağıttı

Vali Fahri Meral, TOKİ bölgesinde eğitim – öğretim faaliyetlerini sürdüren TOKİ Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Vali Meral Öğrencilere Tek Tek Dağıttı

TOKİ Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul müdürü Akif Veli Külcü’den okulun akademik durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Meral, daha sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerinin katkılarıyla 12. sınıflar için temin edilen TYT ve AYT deneme kitapçıklarını öğrencilere dağıttı.
 
Kitap dağıtımının ardından bir araya geldiği öğrencilerle bir süre sohbet ederek öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Vali Fahri Meral, öğrencilere bu yılsonunda girecekleri üniversite sınavında başarılar dileyerek, belirlenen hedeflere ulaşabilmenin temel kuralının çok çalışmak olduğunun altını çizdi.
 
Programın devamında il milli eğitim müdürü, okul yöneticileri, öğretmenler, Elmaşehir mahallesi muhtarı ve okul aile birliği başkanı ile toplantı yapan Vali Fahri Meral, daha sonra okul yönetimi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Köşesi’nin açılışını yaparak, 15 Temmuz hain darbe girişimini ve milletin zaferini anlatan resimlerin yer aldığı bölümü gezdiler.
  
Ziyaret, 10. sınıf öğrencisi Nisa Şan tarafından yapılan 15 Temmuz temalı resmin Vali Meral’e hediye edilmesi ile son buldu.
 
Vali Fahri Meral’in TOKİ Anadolu Lisesi ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan eşlik etti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284