Yapimci Yönetmen Hasan Yildiz KMÜ Ögrencileriyle Bulustu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gençlik Merkezim Ögrenci Toplulugu ve Genç Ünikop Ögrenci Toplulugu isbirliginde “Hasan Yildiz ile Kariyer Sohbetleri” düzenlendi.

Yapimci Yönetmen Hasan Yildiz KMÜ Ögrencileriyle Bulustu

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilen söylesiye KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, üniversite personeli ve ögrenciler katildi.
Söylesi, yapimci ve yönetmen Hasan Yildiz’in özgeçmisinin yer aldigi sinevizyon gösterimi ile basladi. Is ve medya alanindaki basari hikâyesini dinleyenlerle paylasan Hasan Yildiz, çocuklugundan bu yana daktilo tamirciligi dâhil pekçok is yaptigini belirterek basariya giden yolda kendine güven, samimiyet ve hirsin anahtar kavramlar oldugunu dile getirdi.
“Kaybettiklerimiz aslinda kazanimlarimizdir”
Yildiz, ögrencilere hayata dair tavsiyelerde bulunarak “Basarili olmak istiyorsaniz daha üniversitede okurken kendinize bir seyler katmalisiniz. Gelecek kayginiz sadece son sinifta degil, kendi varliginizi hissetmeye basladiktan sonra olusmalidir. Eger özgüveniniz yüksek olursa basaramayacaginiz hiçbir sey yok. Kaybettiklerimiz aslinda kazanimlarimizdir.” dedi.
Hasan Yildiz, konusmasinin devaminda sunlari dile getirdi: “Sürekli yükselmeyi hedefleyin. Korkulariniz size engel olmasin ve asla küçük düsünmeyin. Sabirli olun ve kendinize güvenin. Arayan degil aranan kisi olmak istiyorsaniz zamaninizi iyi kullanin ve kendinize yatirim yapin.”
“Hayatta bir çizginiz olmali” diyen Yildiz, “Akilli insanlar isiyle, akilsiz insanlar kisiyle ugrasir. Hersey sizinle baslar, sizinle biter. Basariya giden ilk ve tek adim kendinize inanmaniz.” ifadelerini kullandi. Sohbet havasinda gerçeklesen söyleside Yildiz, ögrencilerin merak ettigi sorulara da cevap verdi.
Programin devaminda KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Hasan Yildiz’a plaket verdi ve ögrencilere seslenerek “Hepinizin bir hayali olsun ve bunu gerçeklestirmek için çok çalisin. Farkli düsünün, farkli isler yapin ki farkiniz olsun.” seklinde konustu.
“Kadina Siddete Hayir”
Söylesinin sonunda bir sosyal sorumluluk projesi olarak Hasan Yildiz ve salondakiler sahneye çikarak hep bir agizdan “Kadina Siddete Hayir” dediler. Toplu fotograf çekiminin ardindan etkinlik sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284