Yazar Ali Metin Hasirci KMÜ’de Ögrencilerle Bulustu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Karakalem Toplulugunun davetlisi olarak Karaman’a gelen yazar Ali Metin Hasirci, “Yakin Siyaset Tarihinde Iz Birakanlar: Prof. Dr. Necmettin Erbakan” konulu bir konferans verdi.

Yazar Ali Metin Hasirci KMÜ’de Ögrencilerle Bulustu
KMÜ Iktisadi Idari Bilimler Fakültesi Yunus Emre Konferans Salonu’nda 27 Subat Pazartesi günü saat 15.00’te gerçeklestirilen konferansa Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas, KMÜ ailesinin idari ve akademik personeli ile ögrenciler katildi.
Program Karakalem Toplulugu Baskani Emre Burak Kabaran’in açilis konusmasiyla basladi. Sinevizyon gösterisinin ardindan konusan Ali Metin Hasirci gençlerle birlikte olmanin kendisi için büyük bir mutluluk oldugunu belirtti ve “Sizlere bir seyler anlatabilmek kisisel hayatimin en önemli gayesidir.” dedi.
Ali Metin Hasirci Erbakan’in Türk siyasal hayati için çok önemli bir figür oldugunu ifade etti. Hasirci Erbakan’in hayatindan kesitler sundugu konusmasinda, Erbakan’in gerek akademik çalismalari gerekse de siyasal hayatindan ilginç pasajlari ögrencilerle paylasti, siyasal yasaminda karsilastigi çesitli zorluklardan bahsetti.
Millet olarak kendi tarihimizi bilmedigimizi ifade eden Hasirci, “Tarihe merakli olunuz. Karsit kaynaklardan da kendi kaynaklarimizdan da yaralanarak tarihimizi ögrenmeye çalisiniz. Bakiniz o zaman hayatinizda ne büyük degisiklikler yasayacaksiniz.” diyerek konusmasina son verdi.
Etkinligin sonunda katkilarindan dolayi Ali Metin Hasirci’ya Prof. Dr. Mehmet Karatas tarafindan plaket takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284