Yem Sanayi Ilkokulu Letonya’ya Uçtu

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Yem Sanayi Ilkokulu proje ekibi 8-12 Ekim 2012 tarihleri arasinda Letonya’da olacak.

Yem Sanayi Ilkokulu Letonya’ya Uçtu
Yem Sanayi Ilkokulu proje ekibi Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Sube Müdürü Mehmet Akif Duman’in da katildigi ziyarette Okul Müdür Yardimcisi Mustafa Aydin, “Avrupa Birligi ülkelerinden Ispanya, Izlanda ve Letonya’dan üç okul ile ortaklasa yürüttügümüz “Yesil Bir Avrupa Için Sörf Yapalim” adli projemizin üçüncü toplantisini gerçeklestirmek üzere 7 kisilik ekibimiz Letonya’ya gidecektir. Projemiz kapsaminda ögrencilerimizde çevre bilinci olusturmayi, dogayla barisik bir yasam felsefesi kazandirmayi, farkli kültürleri tanima ve ülkeler arasinda dostluklar kurmayi amaçlamaktayiz” dedi.
Yem Sanayi Ilkokulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “Egitim kurumlarimiz projeler alaninda üst düzey bir performans sergilemektedir. Projeler kapsaminda ilimizden ögretmen ve ögrencilerimizi Avrupa’nin farkli ülkelerine yolcu etmekten büyük bir memnuniyet duymaktayiz. Yem Sanayi Ilkokulumuzun Letonya’da ülkemizi, tarihimizi, kültürümüzü ve ilimizi en güzel sekilde tanitacagina inaniyorum. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, Müdürlügümüzün Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Birimine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284