Yerli Mali Haftasi Etkinligi Düzenlediler

12-18 Aralik Yerli Mali Haftasi kapsaminda Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi tarafindan “Yerli Mali Haftasi” etkinlikleri düzenlendi.

Yerli Mali Haftasi Etkinligi Düzenlediler

Kazimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi ögrencileri tarafindan organize edilen etkinliklere Kazimkarabekir Ilçe Kaymakami Ekrem Güngör, Ilçe Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli, Il Genel Meclis Üyesi Iftadiye Yildiz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam, okul ögretmenleri ve ögrenciler katildi.
Yerli Mali Haftasi kapsaminda düzenlenen etkinlikler Kazimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi Müdürü Halil Ibrahim Tüncer yapti konusmada, “Yerli Mali Haftasi münasebetiyle okulumuzda güzel bir etkinlik düzenledik. Bu etkinligimizin amaci yerli tüketimin bilinçli olarak artmasidir. Düzenlenen etkinlikle okulumuzda tutumlu olmanin, israftan kaçmanin ve yerli mali kullaniminin önemini vurguladik. Ögrencilerimize henüz bu yaslarda insanlarin parasini, malini, esyalarini, zamanini ve sagligini gerektirdigi gibi koruma ve dikkatli kullanmasi konusunda bir suur kazandirmaya çalisiyoruz. Tüketilecek ürünlerin ülkemizde üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliligini anlatiyoruz. Bu haftanin anlamini pekistirmek ve tatli bir rekabet ortami yaratmak amaciyla siniflar arasi bir yarisma düzenledik. Bu önemli haftanin degerini bizlere en iyi biçimde sunan sinifimiza ödüllerimiz olacaktir. Ben okul müdürü olarak bu güzel ve anlamli etkinlikte emegi geçen tüm ögretmen ve ögrencilerimize tesekkürlerimi sunuyorum” diyerek konusmasini tamamladi.
Konusma sonrasi Kazimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi ögrencileri Yerli Mali Haftasi etkinlikleri kapsaminda evlerinden getirdikleri yerli mali ürünleri sergileyip, arkadaslariyla ve ögretmenleriyle paylastilar. Yerli mali haftasi etkinlikleri kapsaminda yerli lezzet ve sunu yarismasinda birinci olan 11/A sinifina ödüllerini Kâzimkarabekir Ilçe Kaymakami Ekrem Güngör takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284