YGS’nin Sampiyonlari Sabah’tan

1 Nisan Pazartesi günü açiklanan YGS sonuçlarina göre ilimizde tüm alanlarda il birincisi Sabah Dershanesi’nden çikti.

YGS’nin Sampiyonlari Sabah’tan

Konuyla ilgili olarak Dershane Müdürü Ahmet Eraslan, bir basin toplantisi düzenleyerek basarili ögrencilerinin isimlerini açikladi.
Eraslan, “2013 YGS sonuçlarina göre; YGS'nin tüm alanlarinda Karaman il 1.si, 2.si, 3.sü ,4.sü, ve 5.si dershanemiz ögrencisidir. Ögrencilerimizden Ebru Yasin YGS-1 ve YGS-5 Karaman Il 1.si, Merve Dur YGS-2 Karaman Il 1.si, Muhammed Akif Çevik YGS-3 ve YGS-4 Karaman Il 1.si, Veli Can Çömçe YGS-6 Karaman Il 1.si. Ayrica Veli Can Çömçe YGS-1 Karaman Il 2.si Muhammet Akif Çevik YGS-2 ve YGS-5 Karaman il 2.si, Ebru Yasin YGS-3, YGS-4 ve YGS-6 Karaman Il 2.si, Merve Dur YGS-1 Karaman Il 3. sü, Veli Can Çömçe YGS-2 ve YGS-5 Karaman Il 3.sü, Gökçen Büsra Koçer YGS-3 Karaman Il 3.sü, Bilge Nur Cüce YGS-4 Karaman Il 3.sü, Muhammet Akif Çevik YGS-6 Karaman Il 3.sü olmustur. Ögrencilerimizi, ailelerini ve okullarini bu basaridan dolayi kutluyoruz” dedi.
Eraslan dershanenin kitlesel basarilarinin su sekilde oldugunu açikladi.
Türkiye' de ilk 2 binde 5 ögrenci 28 derece
Ilk 5 binde 16 ögrenci 79 derece
Ilk 10 binde 27 ögrenci 126 derece
Ilk 20 binde 45 Ögrenci 172 derece
Ilk 50 binde 132 ögrenci ile dershanemiz kitlesel basarida da Karaman'da birinci olmustur. Biz Dershane olarak tüm ögrencilerin LYS ile ilgili en fazla %40 en az % 20 etkili olan YGS'yi bir kenara birakip en az %60 en fazla %80 etkili olan LYS'ye zaman kaybetmeden çalismalarini istiyoruz. Ögrencilerimizin YGS puani ne olursa olsun belirledikleri hedeflerine ulasmak için asil önemli olan LYS'ye tüm gücüyle sarilmalarini ve kesinlikle hedeflerini degistirmemelerini tavsiye ediyoruz. Ayrica, Karaman Ilimiz 2013 YGS de basarili iller siralamasinda 10.cu olmustur. Bu basarida öncelikle etkili olan Okullarimizi, Okuldaki ögretmenlerimizi, Tebrik ediyorum. Yine bu basarida çok emegi geçtigini düsündügümüz dershaneci arkadaslarimizi, Birey Dershanesi, Final Dershanesi, Degisim Dershanesi ve Ugur Dershanesini ve Ögretmenlerini de Tebrik ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284