Anadolu`dan Çin Pazarina

Karaman’da 2012-2013 yilinda yaptigi ek tesis ve ikinci fabrika ile üretimini ikiye katlayan Bismot firmasi ihracat yaptigi ülke sayisini 37’ye çikardi.

Anadolu`dan Çin Pazarina

Çin’de düzenlenen Canton Fuari'na katilan Bismot, burada yeni nesil ürünlerini sergiliyor. Her yil ihracat yaptiklari ülke sayisinin arttirdiklarini ifade eden Bismot Genel Müdürü Osman Oguzcan, "Ar-Ge çalismalarina ayirdigimiz ek tesis ile tüketici taleplerini ve dünya teknolojisini yakindan takip ediyoruz. Son olarak Bluetooth ses sistemini, 3D teknolojisi ile bütünlestirerek Bluetooth Ses Sistemli 3D Tv sehpasi ürettik. Ürettigimiz özgün tasarimlar ile begeni toplayan Bismot sektörün adeta lokomotifi haline geldi” dedi.
Geçtigimiz yil ayni fuara yine katildiklarini dile getiren Oguzcan, bu yil yine fuarda yogun ilgi gördüklerine belirterek, "Bismot’un bir teknoloji tutkunu oldugunu ve ürettigi Bluetooth ses sistemli 3D Tv sehpasi fuara katilanlarca büyük begeni topladi. Cep telefonundan Bluetooth teknolojisi ile baglanilarak çalisma özelligi de bulunan 3D Tv sehpasinin ses kalitesi ise adeta mest ediyor. Her geçen gün özgün tasarimlarina bir yenisini ekleyen Oguzcanlar, antibakteriyel malzemeler kullanarak insan sagligi konusunda da titizligini sürdürüyor" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284