Basbakan Davutoglu’ndan Kombassan’a 4 Ödül

Konya Ekonomi Ödülleri, Basbakan Ahmet Davutoglu’nun da katildigi törenle sahiplerini buldu. Törende Kombassan aldigi 4 ödülle önemli bir basariya imza atti.

Basbakan Davutoglu’ndan Kombassan’a 4 Ödül

Konya Sanayi Odasi, Konya Ticaret Odasi, Konya Ticaret Borsasi, Konya Vergi Dairesi Baskanligi ile SKG Il Müdürlügü’nün ortaklasa düzenledigi tören Dedeman Otelde “Birlikte Konya’yiz” sloganiyla gerçeklestirildi. Ödül törenine Basbakan Ahmet Davutoglu, Basbakan Yardimcisi Lütfi Elvan, Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu, Gümrük ve Ticaret Bakani Bülent Tüfenkci, Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehdi Eker, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Milletvekilleri, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odasi Baskani Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odasi Baskani Memis Kütükcü, Konya Ticaret Borsasi Baskani Hüseyin Çevik, protokol mensuplari ve çok sayida davetli katildi.
Törende konusan Davutoglu, su ifadeleri kullandi: "Konya'nin bu yükselisinin bir göstergesi de bu geceki ödül töreni manzarasidir. Hem Konya'nin hem Türkiye'nin ekonomisine büyük katkilar yapan isadamlarimiz burada. Her birinizle gurur duyuyoruz. Onlarin ürettikleri degerler, o degerlerin maddi karsiliklari, artan istihdam, yükselen cirolar, hepimiz için gurur vesilesi. Geleneksel hale getirilen bu ödüllerin, Konyali girisimcileri tesvik ettigini görüyorum." dedi.
Davutoglu, Konyali isadamlarinin basarilarinin artmasini temenni ederek, hükümetinin yatirim yapan, üreten, ihracat yapan tüm isadamlarinin yaninda oldugunu vurguladi.
"Ülkemizin degerine kim deger katarsa, hemen yani basinda bizi görecek" diyen Davutoglu, ödül alan is adamlarini, çalisanlarini ve ailelerini tebrik etti.
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Baskani Hasim Sahin’de yaptigi açiklamada, Kombassan Grubunun 5 sirketiyle Türkiye’nin en büyük bin sanayi kurulusu arasinda yer aldigini, hem bu sayiyi, hem de ülke ekonomisine olan katkilarini artirmak için yurtiçinde ve disinda farkli sektörlerde 18 sirket ve 32 tesisleriyle sürekli çalistiklarini ifade etti. Sahin, ülkemizin istikrarinin korunmasi için sanayi ve ekonomide elde edilen gelismelerin önemli bir güç olusturdugunu vurgulayarak, ana amaçlarinin, yurt içi ve disinda sürdürdükleri ticari faaliyetlerle ülkemize ve özellikle paydaslarina katki saglamayi hedeflediklerini belirtti. Kombassan Grubundan Kombassan Kagit, Komyapi, Kompen, Komgida(Golda) ve Muratli Karton(Tekirdag) sirketlerinin ilk bin sanayi kurulusu arasinda yer aldigini ifade eden Sahin, bu ödülleri tüm Kombassan ailesi adina aldiklarini ve basarida emegi bulunan tüm yönetici ve çalisanlari tebrik ettigini söyledi.
Konusmalarin ardindan Davutoglu, Konya Ekonomi Ödülleri'ni almaya hak kazanan firmalara ödüllerini takdim etti.
Kombassan firmalarindan Kombassan Kagit’in ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Baskani Hasim Sahin, Komyapi’nin ödülünü Genel Müdür Mehmet Erdem, Kompen’in ödülünü Genel Müdür Erdal Küçüksehir ve Komgida’nin ödülünü Genel Müdür Fatih Dogan aldi.
Ödül alan sirket yöneticilerinin toplu fotograf çekimi ile program sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284