Baskan Toktay ve Bastug, Istisare Toplantisina Katildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’ne bagli Oda ve Borsa Baskanlari istisare toplantisi, geçtigimiz gün Ankara’da yapildi.

Baskan Toktay ve Bastug, Istisare Toplantisina Katildi
Toplantiya Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay ile Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug’da katildi.
365 oda/borsa baskani ile bir araya gelen Hisarciklioglu, yaptigi konusmasina, güçlünün hakli oldugu degil, haklinin güçlü oldugu bir dünya istediklerini belirterek, Türkiye’nin bulundugu cografyada bir istikrar adasi olarak görüldügünü söyledi. “Her tarafimizda ates varken Türkiye’yi istikrar adasi olarak tutmak istemeyenler var” diyen Hisarciklioglu, birlikte rahmet ve bereketi saglayabilirlerse Türkiye’nin kazanacagini ifade etti.
Son günlerde komsu ülkelerde yasanan olaylari da degerlendiren Hisarciklioglu, “Bizi de tuzaga çekmek istiyorlar” diyerek sunlari söyledi: “Huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan zenginlik olmaz. Zenginligi toplumun en alt noktalarina kadar yaymak istiyorsak huzurumuzu bozmak isteyenlere müsaade etmemeliyiz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284