Bifa’dan Çalışanlarına İftar Yemeği

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar yemekleri organizasyonları kapsamında Bifa Bisküvi çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bifa’dan Çalışanlarına İftar Yemeği
Geçtiğimiz hafta sonunda Birtat Lokantasında fabrikanın idari bölümünde çalışan bine yakın personeli bir araya getiren ve güzel bir ortam sağlayan Bifa kurucusu ve onursal başkanı Yılmaz Babaoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerine bir kez daha kavuşmanın hazzını yaşıyorum. İşte benim için en büyük mutluluk. Çalışanlarımızın kendileriyle birlikte ailelerini de ağırlıyoruz. Çoluk çocuk hep buradayız. İnan çeşitli yerlerde çalışan personelimizi senede bir kez ya görüyoruz ya görmüyoruz. Ama böylesi ortamlar bize bu birlikteliği sağlıyor. Bunun içinde hepsine teşekkür ederim. Ayrıca Bifa Bisküvi ailesinden saydığımız Medeni Bey ve ailesine bizleri kırmayıp geldikleri için teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ufuk erkmen
ufuk erkmen - 8 yıl Önce

rabbım orucunuzu kabul eylesın sayın yılmaz amcamızı Allah basımızdan eksık etmesın saglık ve huzur versın tum hızmet edenlerdende Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner284