Defterdar Heper: Mali Müsavirler Teskilatimizin Bir Parçasidir”

25 Subat–3 Mart tarihleri arasinda kutlanan 24.Vergi haftasi etkinlikleri kapsaminda Ilimiz Defterdari Necmettin Heper, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Gelir Müdürü Ahmet Çakmak Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasina ziyarette bulundu.

 Defterdar Heper: Mali Müsavirler Teskilatimizin Bir Parçasidir”

 

Oda Yönetimi ve üyelerinin hazir bulundugu ziyarette Oda Baskani Ali Ankarali, “Devletimizin kurumlari arasinda Maliye teskilatimiz köklü devlet gelenegine sahip olan kurumlarin basinda gelmektedir. Maliye teskilatimiz Osmanli Imparatorlugunun beylik zamanlarinda 1.Murad’in emri ile kurulmus olup o dönemde iki çesit vergi ile görevine baslamis, bu vergi çesitleri ser-i vergi ve örf vergi’dir. Zekâtin vergi olarak toplanmasi aslinda teskilatin milletimizin dokusu ile ne kadar özlestiginin en büyük göstergesidir. Biz Mali Müsavirler olarak bu köklü teskilatin bir parçasi olmaktan büyük onur ve gurur duymaktayiz. Teskilatin Vergi Haftasini sahsim ve meslektaslarim adina tekrar kutlarim” dedi.
Defterdar Necmettin Heper de, “Vergi Haftasi her yil Subat ayinin son haftasi kutlanmaktadir. Vergi haftasi etkinlikleri kapsaminda teskilatimizin bir parçasi olan Siz Mali Müsavirleri ziyaret etmekteyiz. Ülkemizde hafta boyunca Vergi konusunda bilgilendirme faaliyetlerimiz devam edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284