Duru Gıda’ya ‘Customer Brand’ Ödülü

Duru Gıda, “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markalar”ın ödüllendirildiği ALFA Awards 2022’de gıda kategorisinde yılın “Customer Brand”i ödülünü aldı. Ödülü Duru Gıda adına Pazarlama Müdürü Sevinç Bilge Doğan aldı.

Duru Gıda’ya ‘Customer Brand’ Ödülü

Türkiye’nin öncü gıda markalarından Duru Gıda, müşteri deneyimi ve memnuniyeti yönetimindeki başarısıyla, müşterileriyle sürdürülebilir ilişki kuran markaların onurlandırıldığı ve bu sene sekizincisi gerçekleşen ALFA Awards’ta gıda kategorisinde yılın “Customer Brand”i seçildi. Akademetre Research and Strategic Planning’in 1200 kişiyle yaptığı görüşmelerin ardından 58 farklı kategoride verilen ödüller Hilton İstanbul Bomonti’de dağıtıldı.

Sevinç Bilge Doğan : Klasik Yöntemlerin Dışına Çıkıyoruz

Müşteri memnuniyetini sağlamak için tüketicilerinin geri dönüşlerini önemsediklerini söyleyen Duru Gıda Pazarlama Müdürü Sevinç Bilge Doğan aldıkları ödül hakkında şunları söyledi: “1935’te kurulan Duru Gıda’nın, tarihten gelen deneyimi ve bilgisiyle geliştirdiği inovatif ürünler sayesinde müşterilerimize kolaylık sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında. Sürdürülebilir müşteri memnuniyetini sağlamak için tüketicilerimizin geri dönüşlerini önemsiyor ve kendimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. Duru Pratik ve Duru Pratik Hazır Yemek ürünlerimizle tüketicilerimize mutfaklarda büyük kolaylıklar sunuyoruz. Duru Pratik ürünleriyle hazırlanabilecek yemek tariflerini de Duru Lezzetler internet sitemiz aracılığıyla müşterilerimize sunuyoruz. Bu yeniliklerle birlikte klasik yemek hazırlama yöntemlerinin dışına çıkarak tüketiciye daha kolay çözümler sunuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284