Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlimiz ekonomisinin farklı yönleriyle ele alındığı Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

07 Aralık 2018 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda yapılan ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Ekonomi Değerlendirme Toplantısına Vali Fahri Meral’in yanı sıra Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlçe Kaymakamları, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü koordinesinde ülke ekonomisine katkı sağlayan paydaşların ayağa kaldırılması ve ekonominin canlandırılması amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Meral, toplantının ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.
Vali Meral’in açılış konuşmasının ardından kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından ilimizin ekonomik sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini içeren sunumlar yapıldı.
Karaman’ın ekonomik ve sosyal potansiyelini harekete geçirmek amacıyla düzenlenen toplantı,  devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ve istihdam konularının ele alınması, görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284