En Iyi Reklam Filmi Ve En Iyi Gelistirilen Marka Ödülü Bifa’nin

Türkiye’nin en eski ve en köklü gida firmalarindan biri olan ve bisküvi pazarinda üçüncülüge oynayan BIFA, kirmizi hali konseptiyle en iyi reklam filmine ve en iyi gelistirilen marka ödülüne layik görüldü.

En Iyi Reklam Filmi Ve En Iyi Gelistirilen Marka Ödülü Bifa’nin

World Consumer Academy tarafindan Çiragan Sarayi’nda bu yil üçüncüsü düzenlenen Avrupa Birligi (AB) Kalite Ödülleri Zirvesi ödül töreni gerçeklesti. Tüketici Akademisi tarafindan çesitli üniversitelerin görüsleri alinarak gerçeklestirilen arastirma sonuçlarina göre kalite ve inovasyon uygulamalarinda AB normlarini uygulayarak örnek teskil eden markalara `2011 AB Kalite Ödülü` takdim edildi.

2011 yili itibariyle yogun bir reklam kampanyasi yürüttüklerini açiklayan BIFA Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu ödülle ilgili olarak, “Bu ödülü, BIFA’nin bugüne kadar yaptigi yatirimlarin bir meyvesi olarak degerlendiriyorum. Kurumsal reklam filmimizin yayinlanmasinin arkasindan yeni ürünlerimizin reklam flimlerine de basladik. BIFA olarak, kirmizi hali konseptiyle en iyi reklam filmine ve en iyi gelistirilen marka ödülüne layik görüldügümüz için çok mutluyuz” seklinde açiklama yapti.

‘BIFA CafeBreak Kirmizi Hali’ Ödül Getirdi

23 yillik tecrübesi ile Türk reklam sektörünün lokomotif ajanslarindan olan WBR, BIFA markasi için yaptigi yeniden konumlandirmayla ‘En Iyi Gelistirilen Marka’ ve ses getiren reklam filmi ‘Bifa CafeBreak Kirmizi Hali’ ile ‘En Iyi Reklam Filmi’ ödülleriyle geceye damgasini vurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284