Ensar, Günes Enerjisiyle Çalisan Paketleme Makinasi Yapacak

Saray holding bünyesinde faaliyet gösteren Ensar Elektronik Ve Mekanik Endüstri A.S. , bugünlerde dünyada bir ilke imza atarak, günes enerjisi ile çalisan paketleme makinasi üzerinde ar-ge faaliyetlerini sürdürüyor.

Ensar, Günes Enerjisiyle Çalisan Paketleme Makinasi Yapacak

1996 yilindan bu yana hizli tüketim ürünleri sektöründe faaliyet gösteren gida firmalarina destek saglayan Ensar Elektronik ve Mekanik Endüstri A.S., teknoloji üretirken ayni zamanda da fark yaratmayi amaçliyor. Uzman kadrosu ve sektörel tecrübesi ile iç pazardaki yayginligini dis pazara da tasiyan Ensar, simdi de sektörde bir ilki gerçeklestirmeye hazirlaniyor.
Ensar; ürün kalitesi, fiyat avantaji ve farkli dizaynlariyla rakiplerinden ayrismayi hedefliyor. Bu anlamda, 2015 yilindan bu yana günes enerjisi ile çalisacak bir paketleme makinesi üzerinde çalismalarini sürdürüyor. Projesi ile dünyada bir ilk olmayi hedeflen firma, Ar-Ge faaliyetlerine devam ettigi projesini bir nevi kendi enerjisini kendi üreten hibrit bir makine olarak adlandiriyor.
Konuyla ilgili açiklama yapan Saray Holding Gida Grup Baskani Mehmet Ertabak, “Gida sektöründe bir ilki gerçeklestirecegimiz ve ihtiyacin ve beklentilerin ötesini karsilamayi hedefledigimiz yeni projemiz için çok heyecanliyiz. Kisa bir süre sonra makine üretiminde büyük önem verdigimiz Ar-Ge çalismalarini tamamlayarak piyasaya günes enerjisi ile çalisacak bir paketleme makinasi sunacagiz. Dünyadaki ve Türkiye’deki etkili ekonomik dalgalanmalara ragmen, sektöre özel katma degerli ve verimlilik saglayan projeler gerçeklestirmeye devam ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284