Fuarda Gözler Bumas’in Üzerindeydi

1971 ‘ den bugüne gida sektöründe faaliyette bulunan ve kaliteli üretimin yaninda müsteri memnuniyetini ilke edinen Bumas Karaman Bulgur San. ve Tic. A.S., müsteri odakli pazarlama anlayisini tescilleme yönünde fuarlarda ülkemizi basariyla temsil ediyor.

Fuarda Gözler Bumas’in Üzerindeydi
31.’incisi düzenlenen ve uluslar arasi düzeyde büyük prestiji olan ANUGA Uluslararasi Gida Endüstri Fuari 08 – 12 Ekim 2011 tarihleri arasinda Almanya’nin Köln sehrinde gerçeklesti.
Türkiye’nin önde gelen gida sektöründeki firmalarin da katilimiyla gerçeklesen fuar yurtiçi ve yurtdisindan ziyaretçi akinina ugradi. Karamanimizin gururu Bumas Karaman Bulgur, fuarin gözdesi oldu.
Sektördeki yerini emin adimlarla her geçen gün saglamlastiran Bumas Karaman Bulgur, gida fuarinda tanittigi ürünleri ve sik standi ile yerli ve yabanci ziyaretçilerinin takdirini kazandi.
Fuarda yer alan Bumas Karaman Bulgur yetkilileri ziyaretçi yogunlugundan ve görüsmelerin olumlu geçmesinden kaynaklanan memnuniyetlerini dile getirirken, bundan sonra da gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da organize edilecek fuarlara katilimlarinin devam edecegini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284