Göçmen Makina’ya 50. Yıl Plaketi

Makine İhracatçıları Birliği tarafından Türk makine sektöründe 50 yılı geride bırakan firmalara 29 Kasım Salı günü İstanbul Ritz Carlton Otel’de yapılacak törenle plaket verilecek. Plaket verilecek firmalar arasında ilimizden Göçmen Makine’de bulunuyor.

Göçmen Makina’ya 50. Yıl Plaketi

Konuyla ilgili olarak Makine İhracatçıları Birliği’nden yapılan açıklamada, “Bilindiği gibi, Makine İhracatçıları Birliği 2002 yılında makine ihracatçılarını bir çatı altında toplamak üzere kurulmuştur ve Türkiye’de makine ihracatçılarının temsil edildiği tek İhracatçı Birliği’dir. Kurulduğu günden bu yana Türk makine sektörünün gelişimi için pek çok proje ve faaliyeti hayata geçirmiştir. 2008 yılında, sektörün gelişimine ışık tutması ve makine sektöründe arşiv niteliğinde bir kaynak olması amacıyla Birliğimiz tarafından aylık yayınımız Moment Expo Dergisi yayımlanmaya başlamıştır.  Moment Expo’nun 100.  sayısını hep beraber kutlamak üzere sektörün önde gelen temsilcileriyle 29 Kasım 2016 tarihinde bir araya gelecek ve bu vesile ile de Türk makine sektöründe 50 yılı geride bırakan firmalarımıza birer plaket takdim edeceğiz. Firmanızın da plaket sunulacak firmalar arasında bulunması sebebi ile söz konusu törene katılımınız ayrı bir önem taşımaktadır” dendi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan Şancı
Ayhan Şancı - 7 yıl Önce

Karaman'ımızın gururu Göçmen Makinanın Sahibi Sayın MUSTAFA GÖÇMEN'i ve çalışanlarını tebrik eder; başarılarının artarak devamını dilerim...

SIRADAKİ HABER

banner284