Hemserilerimiz Hollanda’da Ticarette De Aktif

Yillar evvel Kilbasan’dan gelerek, Hollanda’ya yerlesen hemserimiz Zekeriya Arslan, yeni açmis oldugu isyeriyle ticarete atildi.

Hemserilerimiz Hollanda’da Ticarette De Aktif

Vlaardingen kentinde, birkaç dönemdir belediye meclis üyeligi de yapan hemserimiz Zekeriya Arslan, çogunlugunu Kilbasanli gençlerin olusturdugu Mozaiek Futbol Kulübü’nün de kurucularindan olup, halen baskanligini sürdürüyor.

Zekeriya Arslan, Schiedam kentindeki Parklaan caddesi üzerinde, ‘Kuru Temizleme, Seyahat Bürosu, Mali Danismanlik’ branslarinda hizmet vermek üzere isyeri açti. Ayni çati altinda degisik branslarda vatandaslarimiza hizmet verecek olan Arslan Seyahat Bürosu ve Kuru Temizleme sirketi, bu alanda büyük bir açigi kapatmayi hedefliyor.

Açilis dolayisiyla Vlaardingen Belediye Baskan Yardimcisi Hans Versluys, bazi sivil toplum kurulus temsilcileri, Hollanda’da yasayan Kilbasanli vatandaslarimiz, meclis üyeleri, belediye görevlileri ile davetliler katildi.

Haftanin 6 günü hizmet vermek amaciyla bu isyerini kurduklarini belirten Zekeriya Arslan, Schiedam kentinde yasayan basta Türk toplumu olmak üzere diger milletten insanlara da hizmet vermek istediklerini belirtti. Özellikle yaz mevsiminin gelmesinden dolayi, yaz tatiline gitmeyi planlayan vatandaslarimiza yardimci olmak istediklerini sözlerine ekledi.

150 m2 alan üzerine kurulan isyerinin açilis kurdelesi kesildikten sonra gelen konuklara ikramda bulunuldu.

Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu / Rotterdam

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284