İç Anadolu OSB’leri Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

Bölge toplantıları ile Organize Sanayi Bölgelerinin sorunlarını masaya yatıran Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) İç Anadolu Bölgesi’ndeki 53 Organize Sanayi Bölgesi’ni Kayseri’de topluyor.

İç Anadolu OSB’leri Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

İç Anadolu Bölgesi’ndeki 13 şehirden 53 Organize Sanayi Bölgesi’nin yöneticilerinin ve sanayicilerin katılımıyla 12 Eylül 2018’de gerçekleştirilecek Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu İç Anadolu Bölge Toplantısında bölge Organize Sanayi Bölgelerinin sorunları ve beklentilerinin yanı sıra, ekonomide yaşanan son gelişmelerin de değerlendirileceği bildirildi. Organize Sanayi Bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından organize edilen bölge toplantıları hakkında bilgi veren Üst Kurul Başkanı Memiş Kütükcü, Organize Sanayi Bölgelerin Türkiye’nin üreten gücü olduğunu vurgulayarak, “Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu olarak 80 şehirdeki tüm Organize Sanayi Bölgelerimizle bir araya gelmek, Organize Sanayi Bölgelerimizi daha yakından görerek, beklentilerini dinlemek amacıyla bölge toplantıları düzenliyoruz. Geçtiğimiz yılın Eylül ayından bu yana, yani geçtiğimiz bir yılda Marmara, Doğu Anadolu, Akdeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki 216 Organize Sanayi Bölgemizle bu bölge toplantılarında bir araya geldik. 12 Eylül 2018 tarihinde de İç Anadolu Bölgemizdeki 53 Organize Sanayi Bölgemizle Kayseri Organize Sanayi Bölgemizde bir araya gelerek, 6. bölge toplantımızı gerçekleştirmiş olacağız. İç Anadolu bölgemizdeki tüm Organize Sanayi Bölge yöneticilerimizi ve ilgili herkesi bu toplantıya katılmaya davet ediyorum” dedi. 
Toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat’taki OSB’lerin başkan ve yöneticilerinin katılımı bekleniyor. Haber: İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284