İki Mahalle Daha Doğalgaza Kavuşuyor

Karaman Belediyesi ve Enerya Gaz işbirliği ile 2016 yatırım programına alınan dört mahalle daha doğalgaza kavuşuyor. Larende ve Sümer Mahallelerini kapsayan doğalgaz hattı için ilk kazma vuruldu.

İki Mahalle Daha Doğalgaza Kavuşuyor
Larende ve Sümer Mahallesi’ne doğalgaz verilmesi ile ilgili çalışmalar; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti il Başkanı Nazmi Ünlü, Enerya Gaz yetkilileri ve mahalle sakinlerinin katıldığı bir programla dün (26 Mayıs Perşembe) başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın doğalgaza kavuşacaklarını müjdeledi
Kazı çalışmalarının Larende Mahallesi’nden başladığını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Demiryolu hattı nedeniyle şehir merkezinden kopuk bir konumda bulunan Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Edebali Mahalleleri son zamanlarda gerçekleştirdiğimiz Kapalı Pazar, Taziye Evi, Sporcu Fabrikası ve Üst Geçit gibi projelerle bu durumundan yavaş yavaş kurtuluyor. Şimdi de bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır beklediği doğalgazı hizmete sunuyoruz. 2016 yatırım programına alınan Larende ve Sümer Mahalleleri artık doğalgazdan yararlanabilecekler. Vatandaşlarımızın bir an önce doğalgaz kullanabilmeleri için Karaman Belediyesi olarak doğalgaz dağıtım şirketine bütün yapısal desteğimizi veriyoruz. Daha önce belediye meclisimizden aldığımız kararla Enerya Gaz tarafından bu bölgeye kurulacak dağıtım istasyonu için yer tahsis ettik. İlk kazı çalışmaları Larende Mahallesi’nden başlatıldı. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284