Karaman Sanayisi Sanal Ortama Taşınıyor

Vali Süleyman Tapsız, Organize Sanayi Bölgesinde ekonomik faaliyetlerini sürdüren sanayi kuruluşlarının kurumsal bir yapıya kavuşturulmasının yanı sıra tanınırlığını ve bilinirliğini amaçlayan OSB Web Sayfasının tanıtım programına katıldı.

Karaman Sanayisi Sanal Ortama Taşınıyor

OSB Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Vali Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve işadamları katıldı.

Toplantıda yapılan sunumda, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Organize Sanayi Bölgesi İşbirliği ile Mevlana Kalkınma Ajansının doğrudan faaliyet desteği verildiği belirtilen proje ile OSB’de faaliyetlerini sürdüren sanayi kuruluşlarının kurumsal bir yapıya kavuşturulmasının amaçlandığı ifade edildi.

Bölge ekonomisine katkı sağlamak için ulusal ve uluslararası şirketlerin, dikkatlerinin Karaman üzerinde yoğunlaştırmalarının amaç edinildiği projeyle bölgeye yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı yatırımcıların Karaman Organize Sanayi Bölgesini daha yakından tanıma fırsatı bulacakları belirtildi.

360 derece sanal tur uygulamasıyla müşterilerin üretim tesislerini dışarıdan görebilecekleri, Karaman OSB Web sayfasından firmalar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bir alan oluşacağı belirtilen proje ile Karaman OSB’nin iş hacminin arttırılmasında önemli katkılar sağlanacaktır.

Toplantı, konuyla ilgili teklif, görüş ve önerilerin dinlenmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284