Karaman Ticaret Borsasi Akreditasyon Belgesini Yeniledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu`nun ev sahipliginde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni, TOBB Birlik Merkezi’ne gerçeklestirildi.

Karaman Ticaret Borsasi Akreditasyon Belgesini Yeniledi

Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ve Yönetim Kurulu üyeleri törende hazir bulundu. Törende TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Bastug ve üyelere 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifikasi ve plaketini takdim etti.
Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug "Akreditasyon olusturulmus bir kalite altyapisidir. Akreditasyon sistemin amacinin Türk Oda/Borsa sisteminin, Oda-Borsalar arasinda kalite bilincinin yerlestirilmesi, sistemin is dünyasi nezdinde sayginliginin ve hizmet türlerinin arttirilmasidir. Borsamiz 4.6.8. dönem akredite olan oda/borsalar arasinda Izmir Ticaret Borsasinin ardindan en yüksek puani alarak ikinci olan borsa olmustur.
“Öncelikle bu zorlu ve yorucu sürecin basariyla tamamlanmasinda emegi geçen personelimizi ve meclis üyelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Oda ve Borsalar arasinda kalite bilincini yaratmak, kapasite ve yeterliliklerini artirarak üyelere sunulan hizmet kalitesini iyilestirmek ve gelistirmek adina akredite sürecinin aslinda en önemli amaci üyelerimize en kaliteli hizmeti vermektir.”
ekrem bastug konusmasinin sonunda, “5 yildizli hizmet veren akredite olmus bir borsa olarak büyük mutluluk duyuyoruz, bu yolda göstermis oldugumuz birlik, beraberlik ve paylasim içinde çok daha güzel isler yapacagimiza inaniyoruz. Önceligimiz her zaman üyelerimize daha iyi hizmetler vermektir. Bu vesileyle akreditasyon sürecine dahil olan tüm oda ve borsalarimiza da basarilar diliyoruz. Bölgemize ve üyelerimize hayirli olsun” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284