Keskin’den Modern Çikolata Gida Sanayi Ve Ticaret A.S.’ye Ziyaret

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Modern Çikolata Gida Sanayi ve Ticaret A.S. tesislerini ziyaret eden Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin, Gida ve Yem Sube Müdürü Fatih Ayaz ile Arazi Edindirme Sube Müdürü Yilmaz Büyükates, Yönetim Kurulu Baskani Vehbi Tayyar’la görüstüler.

Keskin’den Modern Çikolata Gida Sanayi Ve Ticaret A.S.’ye Ziyaret

Ziyaretinden dolayi Il Müdürü Keskin'e tesekkür eden Modern Çikolata Gida Sanayi ve Ticaret A.S Yönetim Kurulu Baskani Vehbi Tayyar, Karaman ekonomisinde tarimin yerinin çok önemli oldugunu, ilimiz sanayisinin de agirlikli olarak tarima dayali oldugunu belirterek, tarim ve sanayi entegrasyonun saglanmasinda tarimsal sanayiye yönelik üretimin artirilmasinin gerektigini söyledi.
Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin ise Karaman ekonomisinde tarimsal üretim ve tarimsal sanayinin önemli bir yere sahip oldugunu, tarim ile sanayi sektörünün birlikte planlanarak, bütünlesmesinin gerekli olduguna deginerek, gelismis ülkelerin tarim ve sanayisinin birbirini destekledigini, birinin digerini engellemedigini, tarim ve sanayide dengeli bir yapilanma oldugunu, tarim ürünlerinin, üretildigi yerde islenmesiyle çiftçilerimizin gelirlerinin yükselecegini söyledi.
Keskin, Karaman gida sanayisinin ülkemizde önemli bir yere sahip oldugunu belirterek ayni zamanda tarim ve hayvancilik alaninda da faaliyetleri olan Vehbi Tayyar’a ilimiz tarimina bu anlamda sagladigi katkilardan dolayi tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284