Konya Şeker Et Sorununu da Çözdü

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e artık sayılı günler kaldı. İslam coğrafyası, huzur ve bereketin katlandığı bu mübarek zaman dilimine hazırlanıyor. İftar ve sahur sofraları için yapılan alışverişlerde dikkat edilen konu, gıdanın güvenilir olması ve gönül rahatlığıyla tüketilebilmesi. Vatandaşların hassasiyetini göz önünde bulundurarak bütün tesislerinde İslami kriterleri ve hijyeni ön planda tutan Konya Şeker, Torku markasıyla Ramazan sofralarını daha da lezzetli hale getiriyor. En son teknolojiyle donatılmış Panagro Et-Süt Entegre Tesislerinde hazırlanan gıdalar, zihinlerde hiçbir soru işareti bırakmayacak şekilde tüketiciye sunuluyor.

Konya Şeker Et Sorununu da Çözdü
TORKU, ETTE DE İLK TERCİH EDİLEN MARKA
Bölge çiftçisini kalkındırmayı öncelikleri arasına alan Konya Şeker, hayvansal üretimde de önemli bir boşluğu dolduruyor. Dünyanın en büyük Et-Süt Entegre Tesisi’ni ‘Panagro’ adıyla Konya ve Türkiye’ye kazandıran Konya Şeker, bu yatırımıyla da üreticiler için umut oldu. Panagro Et-Süt Entegre Gıda Tesislerindeki süt ve süt ürünleri üretimi, 2013 yılının ikinci yarısında, et ve et ürünleri üretimi ise 2014’ün ilk ayında başladı. 343 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan ve son teknolojiyle donatılan tesis, Türkiye’nin taze et ve şarküteri ihtiyacının %15’ini tek başına karşılayabilecek durumda. Tesiste, hijyenik bir ortamda doğal ve sağlıklı üretim gerçekleştiriliyor. Kurulan üretim zinciriyle de bölge ve ülke hayvancılığının gelişiminde önemli bir rol oynamak, katma değerli üretimle, üreticinin refahını daha da arttırmak hedefleniyor. Tam kapasiteye ulaştığında günlük 1.200’ü büyükbaş, 3.000’i küçükbaş olmak üzere toplam 4.200 besi işleyecek olan tesis, süt üreticiliği ve besicilikle 50.000 üretici ailesine hayvancılıktan geçinme imkânı sağlayacak. YÜZDE 100 DANA ETİ KULLANILIYOR
Pazarın en genç markası olmasına rağmen ürün çeşitliliğini hızla artıran Torku; sucuk, salam, sosis, jambon, pastırma, kavurma, burger, köfte ve döner için yüzde 100 dana eti kullanıyor. Sucuk grubunda farklı tip baharatlarla hazırlanan Anadolu lezzeti isimli özel bir sucuğu da ürün gamına ekleyen Torku, kalite ve lezzetten taviz vermeden sağlıklı ve doğal ürünleri sunmaya devam ediyor. Son teknolojiyle kurulan Panagro Et Tesisi’nde karkas et, kol, but, bonfile, antrikot, kontrfile ve parça et çeşitlerinin üretimi de gerçekleştiriliyor. Doğallığın yanı sıra lezzeti de ön planda tutan Konya Şeker, taze ve dondurulmuş et çeşitlerinde seçkin ve tüketicilerin tercih ettiği işletmelerle çalışıyor. İştiraki Panagro ile birlikte büyük hedefleri olan Konya Şeker, yaklaşık 250 bin hektarlık alanda sözleşmeli üretim yaptırma potansiyeline sahip dünyanın en büyük üretici organizasyonu.
TORKU ET ÜRÜNLERİNDE KARMİN BÖCEĞİ DÂHİL HİÇ BİR KATKI MADDESİ KULLANILMIYOR
Konya Şeker, Panagro Et-Süt Entegre Gıda Tesisleriyle, son günlerin en çok konuşulan konularından olan et ve şarküteri ürünlerini, İslam’ın 4 mezhebini de kapsayacak şekilde tüketiciye sunuyor. Konya Şeker, bu tutumuyla Türk halkının umudu oldu ve güvenilir gıdada da örnek gösterilen bir kurum haline geldi.
Ürünlerinde hiçbir katkı maddesi kullanmayan, “Doğal Olarak Bizden” sloganıyla gıdanın güvenilir adresi olan Konya Şeker, et ve şarküteri ürünlerinde de referans adres oldu. Vatandaşların gıda tüketiminde herhangi bir sorun yaşamaması gerektiğini belirten Panagro
Et-Süt Ürünleri Entegre Gıda Tesislerinin Genel Müdürü Hakan Akkoyun, Torku markasıyla ürettikleri et ve şarküteri ürünlerinin güvenle tüketilebileceğini söyledi. Panagro’da, et ürünleri ve şarküteri ürünlerinin İslami usuller esas alınarak, kesim, üretim ve ambalaj yapıldığını ifade eden Hakan Akkoyun, “ülkemizde bugün en önemli sorunlardan biri ne yazık ki güvenilir gıda. Özellikle et ürünlerinde tüketici yanıltılabiliyor, vatandaşlar sağlıklı besinden uzaklaştırılıyor. Biz ise Başkanımız Recep Konuk’un en baştan beri koyduğu prensipler çerçevesinde hareket ediyoruz. İnsanlarımızı kendimizle aynı görüyoruz, ben şahsen hangi hassasiyetleri takip ediyorsam insanlarımızın daha da fazla hassasiyeti takip edeceğini öngörüyorum ve buna göre üretim yapıyoruz. Recep Konuk Başkanımızın talimatı da budur, Konya Şeker ürünleri doğal olacak, katkı maddesi olmayacak, İslami usuller çerçevesinde 4 mezhebe göre de helal olacak ve hijyene dikkat edilecek. İşte bu çerçevede üretim yapmaktayız. Torku et ve şarküteri ürünlerinde renklendirici olarak kırmızı turp, kırmızı pancar gibi doğal ürünler kullanıyor ve karmin böceği dâhil hiçbir renklendirici kullanılmıyor. Hatta bu noktada ticari kaygılar bile önemsizleşiyor ve tüketiciye güvenilir gıda sunmak için her türlü fedakârlık yapılıyor” diye konuştu.
TORKU ÜRÜNLERİ RAMAZAN SOFRALARININ DA VAZGEÇİLMEZİ
Hakan Akkoyun, Ramazan ayında iftar sofralarında vatandaşların gönül rahatlığı ile Torku markalı et ürünlerini ve şarküteri ürünlerini kullanabileceklerini de vurguladı.
Torku markalı et ürünleri ve şarküteri ürünleri, Torku Doğrudan Satış Mağazaları ile ülkemizin ve bölgemizin önde gelen marketlerinde tüketiciye sunuluyor.
Torku Et ve Şarküteri Ürünleri:
Torku Acılı Kangal Sucuk,
Torku Kangal Sucuk
Torku Fermente Sucuk
Torku Sucuk
Torku Acılı Fermente Sucuk
Torku Anadolu Lezzeti Fermente Sucuk
Avantaj Paket Fermente Sucuk
Torku Fermente Sucuk
Torku Mangal Sucuk
Torku Fermente Dilimli Sucuk
Torku Örgü (Evlik) Fermente Sucuk
Torku Büfe Sucuk
Torku Dilimli Salam
Torku Etli Macar Salam Dilim
Torku Etli Macar Salam
Torku Fıstıklı Salam Dilim
Torku Fıstıklı Salam
Torku Büfe Salam
Torku İkiz Paket Sosis
Torku Soyulmuş Sosis
Torku Kokteyl Sosis
Torku Büfe Sosis
Torku Dilimli Dana Jambon
Torku Dana Jambon
Torku Büfe Jambon
Torku Dana Kavurma
Torku Patatesli Kavrulmuş Kuşbaşı
Torku Blok Kavurma
Torku Çemeni Sıyrılmış Pastırma
Dilimli Aile Boyu Pastırma
Torku Pastırma
Torku Dana Burger Maxi (Dondurulmuş)
Torku Dana Burger (Dondurulmuş)
Torku Taze Hamburger Köftesi (Taze Ürün)
Torku Dana & Kuzu Misket Köfte (Dondurulmuş)
Torku Dana & Kuzu İnegöl Köfte (Dondurulmuş)
Torku Dana Pişmiş Döner (Taze Ürün)
Torku Dana İnegöl Köfte (Taze Ürün)
Torku Adana Köfte
Torku Kasap Köfte
Torku Dana Kıyma (Taze Ürün)
Torku Dana Kuşbaşı
Torku Biftek (Taze Ürün)
Torku Kuzu Çöp Şiş
Torku Kuzu Pirzola

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284