Küba Ticaret Heyetine Katilmak Isteyenlerin Dikkatine!

Ticaret ve Sanayi Odasi 4-7 Kasim tarihlerinde yapilacak olan Küba Ticaret Heyeti programina katilmak isteyen Karamanli üyelerini uyardi.

Küba Ticaret Heyetine Katilmak Isteyenlerin Dikkatine!

Konuyla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odasi Genel Sekreteri Behiye Kizilöz Tuman imzasiyla yapilan açiklamada, “Ekonomi Bakanligi'ndan alinan yaziya aften, Ekonomi Bakanligi ve Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) organizasyonu ile 4–7 Kasim 2012 tarihleri arasinda Küba'ya yönelik olarak Ticaret Heyeti Programi gerçeklestirilecektir. Söz konusu heyete tarim ve gida ürünleri, tekstil ve hazir giyim, otomotiv ve yan sanayi elektrik-elektronik, demir çelik ürünleri basta olmak üzere Uluslararasi standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalar katilacaktir.Ticaret heyeti programi kapsaminda 4-10 Kasim 2012 tarihleri arasinda Havana'da gerçeklestirilecek 30. Havana Uluslararasi Fuarina katilim saglanacak olup Türk isadamlari ve Kübali Muhataplari arasinda ikili görüsmeler yapilacaktir.

Küba Ticaret Heyetine katilmak isteyen üyelerimizin 19 Ekim 2012 cuma günü mesai bitimine kadar asagida irtibat bilgileri yer alan Istanbul Maden ve Metaller Ihracatçi Birlikleri (IMMIB) Genel Sekreterligi'ne basvurmalari gerekmektedir” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284