Küçük Sanayi Sitesi Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Küçük Sanayi Sitesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Küçük Sanayi Sitesi Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

26 Ocak 2019 Cumartesi günü gerçekleşen programa; Bakan Murat Kurum’un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfü Elvan, Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, bakanlık bürokratları, protokol üyeleri ve hak sahibi esnaflar katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan bu kooperatif için ilk yola çıktıkları günü hatırladığını söyledi. Kimsenin bu projenin gerçekleşeceğine inanmadığının altını çizen Elvan, şöyle konuştu: “Tartıştık, münakaşalar ettik ve biz yapacağız dedik. Karamanlı inanırsa yapar. Karaman her şeyiyle en iyisine layık. Çevre ve Şehircilik Bakanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Karaman’ın çehresini değiştirecek özellikle bu merkezdeki yoğunluğu azaltacak daha rahat daha huzurlu bir yaşam imkânı tanıyacak projelere destek sözü verdi ve bugün de kendisi açıkladı. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Karaman daha güzel yerlerde olacak. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde konuşulan bir şehir olacak” dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Kurum, Genel Başkan Yardımcısı Elvan ve Vali Meral tarafından kooperatif üyelerine anahtarları verildi. Bakan Kurum, daha sonra Karaman Merkez Başakşehir mahallesinde TOKİ tarafından yapılan ve önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek olan 515 konut alanında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından ilimiz Belediyesini ziyaret eden Bakan Kurum ilimizden ayrıldı.  

           
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284