Mondi Tire Kutsan`a 3 Ödül

Mondi Tire Kutsan, Ambalaj Sanayicileri Dernegi (ASD) tarafindan bu yil 6’ncisi düzenlenen Ambalajin Ay Yildizlari Yarismasi’nda 3 ayri kategoride 3 ayri ödülün sahibi oldu.

Mondi Tire Kutsan`a 3 Ödül

Mondi Tire Kutsan, Fresh Box ile Endüstriyel ve Tasima Ambalajlari kategorisinde, Pide Kutusu ile Gida kategorisinde ve Karma Stand ile de Satis Noktasi Sergileme, Sunum ve Muhafaza Ürünleri kategorisinde 3 ayri yetkinlik ödülünün sahibi oldu.
Mondi Tire Kutsan CEO'su Hakan Tiftik yaptigi açiklamada, ASD tarafindan 2015 yilinda da ödüllendirilmekten memnuniyet duyduklarini dile getirerek, sunlari söyledi:
"Mondi Tire Kutsan olarak müsterilerimize basarili olmalari için katkida bulunan mükemmel ambalaj çözümleri üretmek ve birlikte yenilikçi ürünler gelistirmek bizim temel is prensibimizi özetlemektedir. Izmir/Tire, Izmit, Karaman ve Adana'daki dört büyük ve çok yönlü kutu tesisi, gida, içecek, dayanikli tüketim mallari ve hizli tüketim mallarindan kozmetik ve hijyen ürünleri, yas sebze meyve, mobilya ve seramige kadar pek çok müsteri segmenti için faydali depolama, kullanma ve sergileme fonksiyonlarina sahip akilli ambalaj çözümleri sunuyoruz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284