Peker, Karaman TSO Baskanligina Adayligini Açikladi

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Baskan Yardimcisi Süreyya Peker, gelecek ay yapilacak olan Ticaret ve Sanayi Odasi seçimlerinde baskanliga aday oldugunu açikladi.

Peker, Karaman TSO Baskanligina Adayligini Açikladi
Meslek gruplari ve basin mensuplariyla bir araya gelen Peker, Karaman'in gelecegi adina bir yarisa çiktiklarini vurguladi. Peker, "Amacimiz Karaman'a güzel hizmetler sunmak. Tek düsüncemiz Karaman’in gelecegini çok iyi yerlere tasimak. Bunun için ekiple birlikte Ticaret ve Sanayi Odasi'nin seçimlerinde baskanliga adayim" dedi. Karaman'i Türkiye'nin en seçkin ili yapacagini ileri süren Peker, "Karaman'i Türkiye'nin en seçkin, en ileri, en gelismis ili yapmak için iktidarin da gücüyle uyumlu, birbirine kenetlenmis hizmetleri üyelerimizin ayagina getirecek sekilde üyelerimizin tüm sorunlarini çözüm odakli çalismak ve basarmak için adayim" seklinde konustu.
Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptigi çalismalari anlatan Peker, "Karaman OSB'nin isçi sorunu var. Diger il ve ilçelerden buraya çalismaya gelen isçi kardeslerimiz var. Bununla beraber gelis gidis masraflarini hesaplarsak ortaya çok büyük rakamlar çikmakta. Bunu çözmek amaciyla TOKI, Karaman Belediyesi isbirligiyle isçilerimiz için 5 bin konut yapilacak. Yeni Demiryolu hatti yapilarak fabrikalarin ulasim noktasindaki sorununu da ortadan kaldirmis olacagiz. Bunlar Karaman'in gelismesi için çok önemli unsurlar. Hem sosyal anlamda, hem kentsel anlamda, hem ticaret anlamda biz Karaman'i gelistirmek istiyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284