Saray Bisküvi Yurt Içi Satis Direktörlügü’ne Atama

Türkiye’nin sevilen bisküvi markasi Saray’in yeni Yurt Içi Satis Direktörü, hizli tüketim ürünleri ve gida sektöründe yaklasik 27 yillik mesleki deneyim ve yöneticilik geçmisine sahip Ali Osman Atan oldu.

Saray Bisküvi Yurt Içi Satis Direktörlügü’ne Atama

Türkiye’nin sevilen bisküvi markasi Saray’in Yurt Içi Satis Direktörlügü’ne, sektörde basarili islere imza atmis bir isim getirildi. Hizli tüketim ürünleri sektöründe, 27 yili askin bir süredir üst düzey pozisyonlarda görev alan Ali Osman Atan, Saray Bisküvi Yurt Içi Satis Direktörü olarak göreve basladi.
9 Eylül Üniversitesi Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Bölümü’nden mezun olan Ali Osman Atan, is hayatina 1988 yilinda Eczacibasi Girisim Pazarlama Tüketim ve Kâgit Ürünleri biriminde basladi. Sonrasinda Nestle Türkiye’de süt biriminde Satis Sefligi görevini üstlenen Atan; 1997 – 2015 yillari arasinda ayni kurumda sirasiyla Ankara ve Bursa Bölge Satis Müdürlügü, Adana ve Marmara Bölge Satis Müdürlügü, Avrupa Bölge Satis Müdürlügü Hazir Içecekler ile Çikolata Bölümü Satis ve Operasyon Müdürlügü görevlerini birlikte yürüttü. Evli ve 2 çocuk babasi olan Atan, Saray Bisküvi’de Yurt Içi Satis Direktörü olarak görev aliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284