Saray Gulfood 2017'den Yeni Bağlantılarla Döndü

Dubai'de düzenlenen GULFOOD 2017 fuarında dünyanın dört bir yanından gelen tüketiciler ve tedarikçilerle buluşan Saray Bisküvi, yenilikçi ürünlerini sergiledi. Dünyanın farklı noktalarından gelen katılımcılar, Saray standını ziyaret etti. Saray Bisküvi’nin yenilikçi ürünü “OffTime” fuarın ilgi odağı oldu.

Saray Gulfood 2017'den Yeni Bağlantılarla Döndü

Dünyanın 110’dan fazla ülkesinde; atıştırmalık kategorisindeki lezzetli ürünleriyle tüketicilerle buluşan Saray, yurt dışındaki gücünü artırmaya devam ediyor.

Dubai'de düzenlenen GULFOOD 2017 fuarında tedarikçilerle buluşan Saray Bisküvi, fuarda farklı yaşam tarzına ve damak tadına hitap eden yenilikçi ürünlerini tanıttı. Mevcut ticari ilişkilerini güçlendirme hedefiyle katıldığı fuarda, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Saray’ın yeni yenilikçi ürünü “OffTime” büyük ilgi gördü. Powernut, Offtime ve Chocolips ürünleri de ziyaretçiler tarafından son derece olumlu yorumlar aldı.

Fuarda ayrıca İngiltere, Almanya, Bosna, Romanya ve Azerbaycan olmak farklı ülkelerden gelen katılımcılar Saray ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Fuarda mevcut ve yeni müşterileriyle kurduğu bağlarla siparişler de alan Saray, yüksek potansiyel barındıran Hindistan ve Pakistan pazarlarının temsilcileri ile de önemli temaslarda bulundu.

Yurt dışında iddiasını devam ettiriyor…

Marka, standında nefis sütlü çikolata, kavrulmuş fıstık ve karşı konulmaz karamelin Saray’ın enfes kekiyle buluştuğu Powernut, doğal lif kaynağı yulafı, taptaze sütle üretilen hafif kremayla buluşturan Saray Yulaflı Kremalı, gerçek Türk fındıklarının ve kakaonun birleşiminden oluşan, yoğun kremayı incecik çıtır rulo gofret yapraklarıyla buluşturan Eldenele Rulo Gofret, atıştırmalık ürünler pazarında bir ilk olan ve 100 kalorilik porsiyonlardan oluşan “Saray 100 Kalori” ürün grubu, kayısılı, frambuazlı ve misket limonlu seçenekleri ile doğal aromalı meyve pastası “Love it”, ve Türkiye’de ilk defa iki ıslak kek arasına yerleştirilen hindistan cevizi dolgusu ve enfes sütlü çikolata kaplamalı yenilikçi ürünü OffTime’ı tanıttı.

Saray Bisküvi’nin şu anda 120’ye yakın ülkede marka tescili bulunduğunu ve GULFOOD 2017 fuarında da inovatif ürünlerinin ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü anlatan Saray Bisküvi Yurt Dışı Satış Direktörü Kamil Özdağ, “Fuarda standımıza olan talep çok yüksekti. Ziyaretçilerin ürünlerimize gösterdiği ilgiden memnun kaldık. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da iddialı bir markayız. 2017 senesinde de bu iddiamızı devam ettireceğiz” dedi.

Saray’ın bugün dünyanın dört bir yanında birçok yerel ve ulusal markette tüketici ile buluştuğunu anlatan Özdağ, “Şu anda ABD, Almanya, Hollanda, İngiltere, Danimarka, İsveç, Fransa, Belçika, Romanya, Dubai, Suudi Arabistan, Filistin, Ürdün, Irak, Bosna, Demokratik Kongo, Katar, Azerbaycan başta olmak üzere 110‘u aşkın ülkeye ihracat yapıyoruz. Yakın zaman önce Almanya, Hollanda, İngiltere, Danimarka ve İsveç’te daha fazla noktada ürünlerimizi tüketiciyle buluşturmak üzere stratejik ortaklıklar gerçekleştirdik. Önümüzdeki beş yıl için belirlediğimiz öncelikli hedef pazarlar arasında İngiltere, Almanya, Bosna, Romanya, Ürdün, BAE ve Azerbaycan yer alıyor” dedi.

2016 yılında da Brezilya, Güney Kore ve ABD katıldıkları uluslararası önemli fuarlar sayesinde farklı ülkelerle anlamlı iş birlikleri fırsatı yakaladıklarını anlatan Özdağ, “Geçen sene Brezilya'da düzenlenen APAS 2016, Güney Kore’de gerçekleştirilen Seoul Food and Hotel 2016 ve ABD - Chicago’daki Sweets & Snacks Expo’ya katıldık. Bu fuarlarda da büyük başarı yakaladık.

Turquality vizyonu ile yurt dışında sürekli olarak yeni pazarlar araştırıyor, bulunduğumuz yerlerde yatay ve dikey büyümeler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 2023 yılında bir dünya markası olmak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284