Saray Mılkman’den Süte Tahinli Yenilik

Sağlıklı süt ve süt ürünleriyle Türkiye’yi buluşturan Saray Milkman, şimdi de süte yepyeni bir lezzet katıyor.

Saray Mılkman’den Süte Tahinli Yenilik

Saray Milkman, vücudu soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıklara karşı güçlendiren; içerdiği B, C ve E vitaminleri ile kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tahin ile sütü bir araya getiriyor. Türkiye’de ilk defa Saray Milkman’in ürettiği “Tahinli Süt” Migroslarda tüketiciyle buluşuyor.

Doğal, sağlıklı ve yenilikçi lezzetlerin mimarı Saray Milkman, Türkiye’de ilk defa süt ve tahini bir araya getiriyor. Saray Milkman’in yeni lezzeti “Tahinli Süt” hem vücudun kış aylarında ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılıyor hem de farklı aroması ile damaklarda yepyeni bir tat bırakıyor.

Vücudu, soğuk algınlığı, grip gibi kış hastalıklarından koruyan, direncini artırarak bu hastalıklara yakalanma riskini azaltan tahin; içindeki B, C ve E vitaminleri ile hücre yapısını destekliyor. Fosfor, kalsiyum, demir ile B1 vitamini ve lif kaynağı olan tahin; sindirim sisteminin de daha aktif çalışmasını sağlıyor. Antioksidan özelliğiyle cilt ve saç sağlığını koruyarak, cildin erken yaşlanmasına engel oluyor.

Zengin miktardaki kalsiyum içeriği ile kemikleri güçlendiren tahin, özellikle gelişme çağındaki çocukların iskelet gelişimini de destekliyor. Milkman, yeni ürünü “Tahinli Süt” ile her yaşa ihtiyaç duyduğu besin ve enerjiyi tek bir kutuda sunuyor.

Eğitime tahinli destek…

Saray Milkman’in yeni ürünü, okul çağındaki çocuklara da önemli katkılar sağlıyor. Çocukların büyüme ve gelişmesini destekleyen “Tahinli Süt”, onların hem zihinlerinin açılmasına destek oluyor hem de verdiği yüksek besin değeri ile gün boyu enerjik kalmalarını sağlıyor.

7’den 70’e her yaşın ihtiyaç duyduğu sağlık ve enerjiyi tek kutuya toplayan Milkman Tahinli Süt, Kasım ayı itibariyle tüm Migroslarda satışa çıktı.

Bir Saray Holding markası olan Milkman hakkında ayrıntılı bilgi almak için; www.milkman.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284