Saray Powernut İle Güç Sende

Atıştırmalık lezzetleri ve 35 yıllık deneyimiyle her yaşın tercihi Saray; Türkiye’de ilk defa kek, karamel, kavrulmuş yerfıstığı ve çikolatayı bir araya getirdi.

Saray Powernut İle Güç Sende

Saray’ın yeni ve eşsiz kek tabanlı çikolatalı barı Powernut, hem tadanların gücüne güç katıyor hem de sosyal medyadaki özel oyunları ve #PowerNutGüçSende etiketi ile de kullanıcıları hediyeye boğuyor.

Mutluluk veren ürünleri ile 7’den 70’e herkesin tercihi Saray Bisküvi, yeni tadı Powernut ile gençlerin ve kendini genç hissedenlerin gücüne güç katıyor. Saray’ın, Türkiye’de ilk defa çikolata, kek, yerfıstığı ve karameli bir araya getiren çikolata barı Powernut, emsalsiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Sağladığı enerji ile tadanları gün boyu zinde tutan Powernut, yumuşacık keki ile damakları şenlendiriyor. Sütlü çikolata kaplı üst katmanı ve enfes tadı ile ağızlarda yepyeni bir rayiha bırakan Powernut, akışkan karamel yapısı ve kavrulmuş yerfıstığı aroması ile akılları baştan alıyor.

Gün içinde ihtiyaç duyulan enerji ve dinamizmi tek bir pakette toplayan yeni Powernut, günlük koşuşturma içerisinde kısa ve lezzetli bir mola arayan gençlerin ve çalışanların şimdiden ilk tercihi oluyor.

Reklam filmi çok sevildi

Türkiye’nin kek tabanlı ilk çikolata barı olan Powernut’ın yeni reklam filmi, hem ekranlarda hem de web sitesi ve sosyal medya hesaplarındaki keyifli video oyunu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Powernut’ın verdiği güçle adeta birer süper kahramana dönüşmenin anlatıldığı fantastik öğelerle bezeli reklam filmi, başta gençler olmak üzere her yaştan izleyicinin beğenisini topluyor.

Powernut reklam filminin devamı niteliğindeki video oyunu da sanal dünyada hızla yayılıyor. Facebook ile sisteme giriş yapan kullanıcılara süper kahraman figürü seçtiren ve bu figürle kullanıcıların yüzünü eşleştiren uygulamayı kullanan herkes, kendi Powernut reklam filmini kurguluyor. Filmdeki karakter sayısı üçe kadar çıkabiliyor. Kendi videosunu oluşturarak Facebook duvarlarında paylaşan her 10. katılımcı ise Saray’dan Powernut Powerbank kazanıyor.

Powernut enerjisi sokaklara yayılıyor…

Powernut, içindeki gücü sokağa da taşıyor. Düzenlediği özel parkur oyunları ile spor ve eğlenceyi harmanlıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Antalya’nın farklı semtlerinde ilk defa gerçekleştirilen, katılımcıların eğlenceli parkur oyunlarıyla güçlerini sınadıkları ve keyifli vakit geçirdiği “Güç Sende” RoadShow’ları “Gücüne güvenen gelsin” sloganıyla farklı noktalarda yeni buluşmalara hazırlanıyor. Saray’ın yeni lezzeti Powernut hakkında ayrıntılı bilgi için www.powernut.com.tr www.facebook.com/saraypowernut ve www.instagram.com/saraypowernut/ adresleri ile #PowerNutGüçSende hashtag’i takip edilebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284