Saray’dan Bayrama Özel Ürünler Geliyor

Bisküvi ve çikolata sektörünün ilk üç markasi arasinda yer alan Saray Holding`in Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag, Ramazan Bayrami`nin yaz aylarina denk gelmesi ile birlikte tüketicinin daha çok seker ve sekerli ürünleri tercih ettigini kaydetti. Özdag, çikolata ve seker alirken tüketicileri marka bilinirliligi ve güvenirliligi olusmus ürünleri almalari konusunda da tavsiyede bulundu.

Saray’dan Bayrama Özel Ürünler Geliyor
Gida sektörünün önde gelen markalarindan Saray Holding'in Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag, çikolata ve seker alirken tüketicilerin marka bilinirliligi ve güvenirliligi olusmus ürünleri tercih etmeleri için öneride bulundu. Ramazan Bayrami'nin yaz aylarina denk gelmesi ile birlikte tüketicinin tercihinin de degistigini söyleyen Özdag, çikolata çabuk eriyen bir ürün oldugu için sicakliklarin arttigi Bayram döneminde tüketicinin daha çok seker ve sekerli ürünlere yöneldigini kaydetti.
Saray olarak bayramdan yaklasik üç ay öncesinde yogun bir çalisma temposuna girdiklerini söyleyen Sami Özdag, "Bayramlar bizim için ayrica önem tasiyan ve farkliliklarimizi tüketicilerimize ürün lezzetlerimizle sunma firsatlari olarak gördügümüz satis dönemleridir" dedi. Bu yil klasik marka ile özdeslesmis çikolata ve dökme ürünlerin disinda seker çesitlerinden olusan ve Saray'i en iyi anlatan bir portföy olusturduklarini dile getiren Özdag, yeni ürünlerinin disinda mevcut ürünlerini de Bayram için özel olarak tüketicilere sunacaklarini kaydetti.
Bayram döneminde üretim kapasitelerinin yüzde 50 arttigina isaret eden Özdag, "Artan satis orani ayni zamanda ihracat yaptigimiz ülkelerdeki satislara da yansimaktadir" dedi.
Tüketicilerin marka bilinirligi ve güvenirliligi olusmamis ürünleri tüketmemeleri gerektigini söyleyen Özdag, "Gida, saglik açisindan çok önemli bir tüketim maddesi. Tüketicilerin güven kazanmis ürünleri, markalari ve paketli ürünleri tercih etmesini öneriyoruz" dedi. Gerçek çikolatanin gerçek kakao yagindan yapildigini söyleyen Sami Özdag, iyi bir çikolatan nasil anlasilir sorusunu "Gerçek çikolata parlaktir, kirilgandir, iyi sartlarda korundugu takdirde uzun ömürlüdür" diyerek cevapladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284