Saray’in Yeni Ürünü Holey’i, Tüketiciler Çok Sevdi

Gida sektörünün önde gelen markalarindan Saray, yeni ürünü Holey’i piyasaya sundu. Peynirli ve acili baharatli olmak üzere iki çesidi bulunan Holey, tüketiciler tarafindan çok begenildi.

 Saray’in Yeni Ürünü Holey’i, Tüketiciler Çok Sevdi

Gida sektörünün ilk üç markasi arasinda yer alan Saray’dan yeni bir ürün daha. Pazarda 400’den fazla ürün çesidi ile yer alan ve her geçen gün ürün çesidini zenginlestiren Saray, Holey’i tüketicilerin begenisine sundu. 200 gramlik ambalajlarda raflarda yerini alan Holey, tüketiciler tarafindan çok sevildi.
Peynirli ve acili baharatli olmak üzere iki çesidi bulunan Holey, aciktiginizda açliginizi bastirabileceginiz ve çantanizdan eksik etmeyeceginiz bir tat.
Saray Holding’in pazarlama sirketlerinden Trend Emtia Dagitim ve Gida Pazarlama AS Genel Müdürü Nedret Özel, “Tüketicilerimizin ürünlerimizden keyif almasini ve güvenle tüketmesini saglama anlayisi ile çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yenilikçi, farkli ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü ve uzman olma ilkemiz dogrultusunda tüketicilerimize yeni ürünler sunmaya devam edecegiz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284