Sektöründe Robot Kullanan Tek Marka Duru Bulgur

1935’ten bu yana doğal ve kaliteli bulgurları tüketicilerle buluşturan Duru Bulgur, taş değirmenleri değirmen formuna getirip üretimde kullanan dünyadaki tek bulgur markası. Türkiye’de paketli bulgur ihracatının yüzde 80’nini sahiplenen Duru Bulgur,  geleneksel metodların yanı sıra, son teknolojili robotlu makina parkurlarını da kullanıyor. Duru Bulgur Üretim Müdürü Erdem Duru, “Günde 120 ton bulgur üretiyoruz ve sektörde robot teknolojisini kullanan sadece biz varız” diyor.

Sektöründe Robot Kullanan Tek Marka Duru Bulgur

51 ülkeye Duru markası ile ürünlerini gönderen Duru Bulgur,  Türkiye’deki paketli bulgur ihracatının yüzde 80’nine sahip. “Bulgur üretiminde dedemizden bize kalan geleneksel öğütme metodunu kullanmanın yanı sıra en son teknolojiye sahip makinaları da kullanıyoruz” diyen Üretim Müdürü Erdem Duru özellikle ürünü kolilere yerleştirme proseslerinde robotlardan yararlandıklarını ifade ediyor.

1935’ten buyana doğal ve kaliteli bulguları tüketicilerle buluşturan Duru Bulgur, taş değirmenleri değirmen formuna getirip üretimde kullanılan dünyadaki tek bulgur markası. Türkiye’de paketli bulgur ihracatının yüzde 80’ini sahiplenen Duru Bulgur, geleneksel metodların yanı sıra, son teknolojili robotlu makine parkurlarını da kullanıyor. Duru Bulgur Üretim Müdürü Erdem Duru, “Günde 120 ton bulgur üretiyoruz ve sektörde robot teknolojisini kullanan sadece biz varız” diyor.

ST Robot Yatırımları Dergisi’nin Eylül sayısına röportaj veren Robotema Firma Ortağı Tansu Evren ve Duru Bulgur Üretim Müdürü Erdem Duru derginin sorularını yanıtladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284