Simsek A.S Genel Müdürü Erol Simsek, Anadolu’nun En Etkili 50 Is Insanindan Biri Seçildi

Ekonomist Dergisi’nin, 29 Mayis 2011’de yayinlanan son sayisinda yer alan “ANADOLU’NUN EN ETKILI 50 IS INSANI” arastirmasinda; Simsek A.S Genel Müdürü Erol Simsek, Anadolu Ekonomisi’ne yön veren ilk 50 is insani içerisinde yer aldi. Listeye Karaman’dan giren tek isadami da Erol Simsek oldu.

Simsek A.S Genel Müdürü Erol Simsek, Anadolu’nun En Etkili 50 Is Insanindan Biri Seçildi

1996 yilinda kurularak bisküvi sektörüne adim atan Simsek Bisküvi, dünyadaki son teknolojik yenilikleri takip ederek, fabrikasini modern yatirimlarla çagdas bir düzeye tasidi.

Kurulusundan bugüne kadar geçen 15 yil gibi kisa bir sürede Simsek, hizli bir gelisme gösterdi. Farkli ürünlerle günlük 250 ton üretim kapasitesine çikti. Karaman’da 1000 kisiye istihdam yaratti ve 400’ün üzerinde ürün çesidine sahip oldu.

Simsek bugün yurtiçi satislarinin yaninda, 80 ülkeye yaptigi ihracatla Türkiye’nin bayragini farkli cografyalarda dalgalandirarak, ülke ekonomisine katki sagliyor.

2011–2015 dönemi için hazirlanan plan çerçevesinde stratejik hedeflerine odaklanan Simsek A.S, orta ve uzun vadede dünyada sektöre yön veren, güçlü markalara sahip olmayi amaçliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284