Simsek Pazarda, Simsek Gibi Ilerliyor

Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanistiran Bien, kruvasanlansmaninin ardindan ardindan ürün ailesine yepyeni lezzetler kazandirmaya devam ediyor.

Simsek Pazarda, Simsek Gibi Ilerliyor
Çikolata, bal ve kekin muhtesem uyumundan dogan Bien Sponge Cake, atistirmaliklar kategorisinde Türk damak tadinin vazgeçilmezleri arasinda yerini alacak.
Türkiye’de ilk kez kruvasan lansmaninin ardindan Bien ailesi ürün yelpazesini genisletmeyi sürdürüyor. Bien’in yeni ürünü Sponge Cake, Türk damak tadina siradisi bir lezzet katacak. Çikolata, bal ve kekin muhtesem birlikteliginden dogan Bien Sponge Cake, atistirmaliklar kategorisinin vazgeçilmezleri arasina girecek.
ATISTIRMALIKLARDA YENILIKÇI ÜRÜNLER
Bien SpongeCake; 3 dilim yumusacik kekten olusan muhtesem bir atistirmalik. Çikolatali Bien Sponge Cake’in yumusacik kekiyle büyülenecek, dilimler arasini kaplayan nefis çikolata damaginiza yayilacak.
Bien Sponge Cake Balli ise; yenilikçi bir lezzet. Kek dilimlerinin arasinda bal ve nefis kremanin karisimi bulunuyor. Her isirisinizda balin bastan çikartici tadi ve kokusunu hissedeceksiniz.
ENERJISIZ KALMAYIN NEXT FLAKES ATISTIRIN
Türk damak tadina yepyeni lezzetler kazandiran Bien, siradisi bir lezzete daha imza atiyor. Besleyici ve lezzetli Next Flakes, beyaz çikolata ve misir gevregi tutkunlarini bastan çikartacak.
Farkli tatlar,yeni ve siradisilezzetler yine Bien’den geliyor.Beyaz çikolata ve misir gevregi tutkunlarina özel NextFlakes; Bien’in yenilikçi vizyonunun bir ürünü. Besleyici ve lezzetli. Çitir çitir cereal bar ile beyaz çikolatanin birlesiminden olusuyor. Besleyici ve lezzetli Next Flakes atistirmalik da Türk damak tadina yepyeni bir lezzet katacak.
PAZARDA ‘SIMSEK’GIBI ILERLIYOR

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kurulusu arasinda yer alan Simsek Gida, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapiyor. Yenilikçilik ve kaliteyi ön planda tutup dünyadaki teknolojik gelismeleri takip ederek fabrikasini modern yatirimlarla çagdas bir düzeye tasiyan Simsek Gida bugün; 85.000 m2’si kapali 50.000 m2’si açik olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1400’ü askin çalisani ile lezzet dolu ürünler sunuyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284