Süper Kahraman Ben10 Gücünü Tionext’ten Aliyor

Çocuklarin begeniyle takip ettigi süper kahraman Ben10’in gücünün sirri ortaya çikti.

Süper Kahraman Ben10 Gücünü Tionext’ten Aliyor

Ben10; sütlü ve balli TioNext ile güçlenirken çocuklari hem eglendiriyor hem de besliyor.
Süper kahraman Ben10’in gücünün sirri ortaya çikti. Ben10,TioNextile gücüne güç katiyor. TioNext, çocuklarin severek izledikleri çizgi film kahramani Ben10 lisansiyla Türkiye pazarinda. Bol miktarda süt ve balli dolgulu kek TioNext, çocuklari hem eglendirecek hem de besin degeriyle güçlendirecek.
BESLENME ÇANTALARI RENKLENIYOR
Çocuklara layik atistirmalik TioNext, beslenme çantalarini da zenginlestirecek. Minikler, sevdikleri kahraman Ben10 ile besin degeri yüksek TioNext’ten vazgeçemeyecek, beslenme çantalarinda TioNext’i eksik etmeyecek.
ÇIKOLATA SIMDI KÜLAHTA
TioCornet ise külahta çikolata keyfiyle minikleri cezbedecek. Çikolata ve vanilyali çesitleriyle üstü bonbonlu TioCornet, çocuklarin begenisini kazanacak. Külahta çikolatanin lezzetine bayilan minikler, besleyici yönüyle de TioCornet’i unutmayacak.
PAZARDA “SIMSEK” HIZINDA ILERLIYOR
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kurulusu arasinda yer alan Simsek A.S.; gofret, kek, kraker, bisküvi ve çikolata gruplarindaki ürünleriyle global ölçekte güçlü bir oyuncu. Avrupa’dan Afrika’ya, Asya ve Avustralya’dan Amerika’ya kadar 100’ü askin ülkeye ihracat gerçeklestiren Simsek, 300’ün üzerinde ürün çesidine sahip. Bugün Simsek A.S; 95.000 m2’si kapali 40.000 m2’si açik olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1600’ü askin çalisani ile lezzet dolu ürünler sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284