“Süper Ligde Bir Konyalı” 

İş ve ekonomi dergisi Forbes, 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'u Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri listesine aldı. 

“Süper Ligde Bir Konyalı” 

Forbes Dergisi, “Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” listesinde Türkiye'den birçok önemli isme yer verdi. Dergi listesinde Abdullah Kiğılı, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, İnan Kıraç, Ahmet Çalık, Hüsnü Özyiğin, Murat Ülker, Nihat Özdemir, Ömer Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Tuncay Özilhan, Muhtar Kent ve Rahmi Koç gibi isimlere yer verirken Konyalı bir isim de listeye girdi. 
“Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” listesine giren Recep Konuk hakkında dergi “Kendi halinde, küçük bir kooperatif olan Konya Şeker'in 14 yılda 45 fabrika ülke sınırlarını aşan bir gıda markası haline dönüşmesine liderlik etti” yorumunu yaptı. “Daha önemlisi kendi geliştirdiği “devridaim” modeliyle Türk tarım sanayisinin sosyal ve ekonomik dönüşümünde tarih yazdı; binlerce çiftçinin hayatını değiştirdi” “Yapan yok, o zaman yapılmaz” ezberini bozup birlikte iş yapmaktan başka çaresi olmayanlar için umudu yeşertti” değerlendirmesini yaptı.

“Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” listesinde Recep Konuk'un açıklamalarına da yer verildi. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284