Ticaret Borsası Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimine Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde “Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi” çalışmaları kapsamında verilen eğitimlere “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi”  ile devam edildi. 

Ticaret Borsası Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimine Katıldı

Bilgi güvenliği için gerekli değişikliklere gereken tüm desteği vereceğiz diyen Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş “Seçilen kontrol hedeflerinin ölçülmesi ve kontrollerinin amacına uygunluğunun ve performansının sürekli takip edildiği Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi eğitimi borsamız için çok önemli bir eğitim konusu. Yaşayan bir süreç olarak bilgi güvenliği yönetimi ancak yönetimin aktif desteği ve personelin katılımıyla sağlanır” dedi.  
Eğitimde ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi gereklilikleri, risk yönetimi ve risk işleme planlarını, görev ve sorumlulukları, iş devamlılığı planlarını, acil durum olay yönetimi prosedürleri hazırlamasını ve uygulamada bunların kayıtlarının tutulmasının önemi anlatıldı. Bilgi güvenliği ve tehditler hakkında bilinçlendirildi. Eğitim programına Akredite Oda/Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları katıldı. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284